2.3 C
Târgu Jiu
marți, martie 2, 2021
Acasă Politic Flutur, informat despre tensiunile din PNL Gorj

Flutur, informat despre tensiunile din PNL Gorj

- Advertisement -

Nemulţumirile în PNL Gorj sunt tot mai mari, copreşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, anunţând deja conducerea centrală a partidului cu privire la faptul că la Gorj nu se poate constitui Comitetul Executiv Judeţean. Termenul limită de constituire a acestui organism este 28 februarie.

Situaţia în PNL Gorj continuă să rămână la fel de tensionată, politicieni din vechea organizaţie liberală, cât şi din cea democrată manifestându-şi nemulţumirea faţă de neaplicarea statutului partidului în filială. Copreşedintele liberal, Dan Vâlceanu, a declarat la Acces Tv că, atâta timp cât va face parte din acest partid, se va lupta pentru ca statutul de organizare şi funcţionare să fie respectat. „Am spus că sunt pregătit să plec dacă nu se respectă statutul. Nu poţi să ai un partid fără statut, iar atâta timp cât voi sta în acest partid mă voi lupta ca să fie respectat”, a spus Dan Vâlceanu. Şi vicepreşedintele Gheorghe Orzan susţine aplicarea statutului PNL, şi asta ca urmare a faptului că a fost ţinta unor atacuri din partea unor colegi, fiind acuzat de lucruri pe care susţine că nu le-a făcut. „Sunt neica-nimeni care –şi permit să vorbească la adresa mea. Nu pot accepta ca un grup din partid să denatureze anumite aspecte şi să mă acuze de fapte pe care nu le-am comis. Eu de când fac politică m-am pronunţat în acest sens. Problema statutului într-un partid este importantă!”, a spus la rândul lui, liberalul Gheorghe Orzan.

Fără fuziune la PNL Gorj

În aceste condiţii, când în PNL Gorj sunt şanse slabe de convocare a şedinţelor comune, copreşedintele Dan Vâlceanu a informat conducerea centrală a partidului pe marginea faptului că în Gorj nu se va putea constitui Comitetul Executiv Judeţean. „Eu am anunţat pe colegi, am vorbit chiar cu domnul Flutur, că nu am putut constitui Comitetul Executiv Judeţean, pentru că avem preşedintele fostului PNL suspendat din partid, de drept”, a declarat Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj. 28 februarie reprezintă termenul limită de constituire a acestor organisme judeţene.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente