Acasa / Headlines / Fost director de instituție din Gorj, propus pentru funcția de ministru al Energiei

Fost director de instituție din Gorj, propus pentru funcția de ministru al Energiei

Ion Cupă, fostul deputat PDL de Gorj, a fost propus de către prim-ministrul Viorica Dăncilă, pentru funcția de ministrul al Energiei, după demisia lui Anton Anton. În prezent, Cupă este deputat de Dolj din partea ALDE. De asemenea, acesta a ocupat timp de mai mulți ani funcția de director al Direcției Generale a Finanțelor Publice Gorj. Cupă face parte din tabăra celor nemulțumiți de Călin Popescu Tăriceanu.

De asemenea, pentru Ministerul Mediului a fost propus Alexandru Băișanu, iar pentru Ministerul pentru Relația cu Parlamentul, Ionuț Sibinescu.

2 comentarii

  1. Tradatorul asta a tradat si ALDE numai ca sa l vada ma-sa ministru . Un pacalici , dupa ce a fost ales deputat la primul mandat a tradat partidul la cate luni .

  2. E bine ca propunerea este a unui om care cunoaste problemele sistemului energetic.Vom afla astfel si prioritatile de investitii in productia energiei electrice, gr.3-4 Cernavoda, centrala de pompaj Tarnita, grupul pe gaze la Mintia si nu in ultimul rand grupul nou la Rovinari.Eventual inca ceva regenerabile ca se poarta.si da bine.Ar mai fi depozitul de inmagazinare energie electrica propus de fostul ministru..Era sa uit,strategia energetica va fi aprobata pana in 31.12.20…..

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*