Foto: Nu știu cui fac campanie. Pliant USR, în mâna șefului de campanie al PNL!

0
294

Duminică a debutat campania electorală la Bumbești-Pițic. Doar două partide au ieșit, până acum, la întâlnire cu electoratul din comună, USR și PNL. Ambele s-au întrecut în a-și arăta susținerea pentru candidați, împărțind pliante, lipind afișe și dând mana cu electoratul din localitate.

Liberalii au ieșit în campanie alături de primari și de aleși locali și județeni iar senatorul Ion Iordache însuși a dat startul împărțirii de pliante în localitate.

Din păcate, șeful de campanie al liberalei Irina Cojocaru a fost surprins in fotografii având sub braț pliante cu candidatul USR, asta în loc de pliante cu candidata PNL. Greșeala a fost taxată de candidatul USR, Claudiu Golu, care le-a transmis următoarele, liberalilor: „Vreau să mulțumesc domnului senator Iordache si domnului primar Leuștean pentru că ieri in campania PNL împărțeau pliante cu mine, candidat la USR. Aici arată că nici dânșii nu au încredere în candidatul PNL si merg pe mâna USR. Domnilor dacă nu mai aveți pliante cu mine să mă sunați să vă dau, am si afișe”.

Șase candidați au intrat în lupta electorală pentru alegerile din 27 iunie din Bumbești-Pițic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here