Acasa / Headlines / Gheorghe Nichifor, validat pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean

Gheorghe Nichifor, validat pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean

nichifor-3Gheorghe Nichifor a fost validat, ieri, pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, post rămas vacant după numirea lui Ciprian Florescu în funcţia de prefect de Gorj. Nichifor a precizat că se va ocupa de domeniul cultură la CJ, iar funcţia pe care o va avea va duce la suspendarea acestuia din postul de director al Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu.

nichifor-1Social democraţii gorjeni au decis cu unanimitate voturi nominalizarea lui Gheorghe Nichifor pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. Decizia a fost luată în cadrul Comitetului Executiv Judeţean al PSD Gorj. Nichifor a precizat că se aştepta la o decizie favorabilă în plan politic şi aşteaptă ca desemnarea sa pe post să fie făcută în şedinţa de la finalul acestei luni. În cărţi pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj au mai fost social-democraţii Ion Gruescu, Mihai Prunariu şi Gheorghe Milosteanu. Nominalizarea lui Gheorghe Nichifor a venit din partea lui Cosmin Popescu, preşedintele CJ Gorj. „Eu le mulţumesc colegilor din PSD, urmează şedinţa Consiliului Judeţean care va avea loc către sfârşitul lunii şi unde consilierii vor trebui să aleagă de această dată prin vot secret. Eu nu am avut emoţii deloc, dacă oamenii preferă, bine, dacă nu, este voinţa dumnealor”, a declarat Gheorghe Nichifor, după Comitetul Executiv al PSD.

nichifor-2Fotoliul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj a devenit vacant, după demisia lui Ciprian Florescu, instalat prefect al judeţului. Gheorghe Nichifor se va ocupa de domeniul cultură la Consiliul Judeţean. Pentru că va deveni incompatibil, consilierul judeţean a precizat că se va suspenda din funcţia de director al Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu. Gheorghe Nichifor este profesor de istorie şi autor a numeroase cărţi de specialitate, fiind o personalitate cunoscută pentru activitatea sa.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*