2.8 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăPoliticGheorghe Orzan: "Pepedediștii sunt un grup de balast!"

Gheorghe Orzan: „Pepedediștii sunt un grup de balast!”

„Sunt un grup de balast!”. Afirmaţia îi aparţine consilierului judeţean penelist Gheorghe Orzan, care, după şedinţa ordinară de vineri a ţinut să revină la afirmaţiile făcute în trecut despre consilierii pepededişti ai judeţului. Şi consilierul democrat-liberal Dan Vâlceanu a ţinut să sublinieze că se aştepta la majoritatea formată vineri de pepededişti cu pesedişti în Consiliul Judeţean, deşi joi spera în verticalitatea consilierilor de la PP-DD.

La şedinţa ordinară au fost prezenţi toţi cei 33 de consilieri ai judeţului, printre care şi cei 5 ai PP-DD. Se pare că alianţa încheiată la centru între PP-DD şi PSD începe să funcţioneze şi la Gorj, având în vedere că, vineri, 4 din consilierii judeţeni pepededişti au votat pentru revocarea din funcţie a fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Mădălina Ciolocoi, la fel ca şi consilierii pesedişti. Însă, nu pe aceeaşi lungime de undă a fost unul dintre pepededişti, care nu a votat la fel ca şi colegii săi, fapt ce i-a mulţumit pe liberalii care au ţinut să revină la părerile anterioare avute vis-a-vis despre reprezentanţii partidului lui Dan-Diaconescu. Deşi se aştepta ca vineri să nu aibă dreptate, dezamăgit, consilierul judeţean penelist Gheorghe Orzan, a făcut o retrospectivă a ceea ce a mai discutat pe marginea pepedediştilor. „Eu am spus că sunt un grup de balast. După aceea, am revenit crezând că oamenii ăștia judecă. Văd că nu m-am înșelat. Asta este! Am spus-o o dată și îmi pare rău că am revenit la ce am spus atunci. Deci, două balamale din legislația trecută au fost înlocuite cu un grup de cinci consilieri județeni. Este mai grav”, a precizat consilierul județean PNL, Gheorghe Orzan.

Dan Vâlceanu: „Unul dintre consilierii PP-DD are coloană vertebrală”

Până în ultima clipă a dorit şi consilierul pedelist Dan Vâlceanu, care mai ieri spera ca aleşii judeţeni din partea PP-DD să aibă coloană vertebrală şi să menţină majoritatea formată în urmă cu două săptămâni în Consiliul Judeţean, cu PDL şi PNL. Îmbucurător a fost, totuşi, votul secret al unuia din cei 5 consilieri judeţeni pepedetişti. „Cei de la PP-DD au ales. Nu este niciun capăt de țară. Până la urmă, era un lucru la care noi ne așteptam de la început. Probabil nu m-ați văzut așa de încrezător în această majoritate, pentru că era una în care tot grupul PP-DD care s-a comportat și acum ca un grup omogen, a considerat că trebuie să aleagă altă tabără. Există și o veste bună, totuși: unul dintre consilierii PP-DD are coloană vertebrală și lucrul acesta m-a bucurat”, a declarat Dan Vâlceanu, consilierul județean al PDL.

Acum, Partidul Poporului Dan Diaconescu are la Gorj ceea ce obţinuse şi prin majoritatea cu PDL şi PNL: o funcţie de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Gorj, prin persoana lui Robert Filip, de această dată, și nu în persoana lui Ovidiu Pungan.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -