Golea, Ruşeţ şi Popescu, în hora hoţiei alături de Ciurel

0
14

ciurelLiberalii gorjeni au pus tirul şi pe aghiotanţii lui Laurenţiu Ciurel, managerul Complexului Energetic Oltenia, care, în ultimele zile, au ieşit în public pentru a-i lua apărarea directorului general, care ar putea fi schimbat din orice moment. Liberalul Dan Vâlceanu îi consideră trădători şi oameni ai intereselor pe cei care stau de-a dreapta şi de-a stânga lui Ciurel, ambii, Ion Ruşeţ şi Cosmin Popescu, provenind din tabăra opoziţiei de acum. În vizorul lui Vâlceanu a intrat şi Marin Golea, lider sindical din FNME care acum joacă hora hoţiei cu Ciurel, mai susţin liberalii gorjeni.

Cosmin-PopescuCo-preşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, i-a criticat pe liderul sindical Marin Golea, dar şi pe directorii din CEO, Ion Ruşeţ şi Cosmin Popescu, despre care a spus că, pentru a-şi vedea interesele personale, joacă acum „hora” cu Laurenţiu Ciurel, managerul companiei, deşi în urmă cu ceva timp, aceştia protestau vehement împotriva „mafiei” PSD. Vâlceanu susţine că este incredibil cum din susţinătorul lui Marin Condescu şi militant împotriva PSD, Marin Golea a devenit, în scurt timp, aliatul pesedistului Laurenţiu Ciurel.

 
 

goleaDe asemenea, liberalul Vâlceanu contestă şi modul în care fost lider sindical şi fost preşedinte PDL Gorj, Ion Ruşeţ a ajuns să conducă acum Departamentul pentru Relaţia cu Comunitatea din cadrul CEO, el devenind chiar mâna dreaptă a managerului companiei. Vâlceanu mai spune că şi Cosmin Popescu, fost secretar de stat PDL şi fost lider al organizaţiei PDL Gorj, face parte din aceeaşi categorie de trădători cu Golea şi Ruşeţ, acesta devenind social-democrat cu acte în regulă, în urmă cu ceva timp. „Cum se schimbă lumea! Este pentru mine aşa de hidos şi chiar scârbos, ştiu că este un cuvânt dur, dar aşa e. E chiar scârbos să văd acum oameni care fac acum o horă cu domnul Ciurel, gen Golea, Cosmin Popescu, Ruşeţ şi alţii.

Ion RusetOameni, pe care dânşii, acum doi ani, îi considerau că au distrus alături de Ion Călinoiu mineritul şi şefii mafiei din acea perioadă. Este inadmisibil! Este revoltător să vezi cum unii oameni se pot schimba în halul acesta”, mai spune Vâlceanu şocat de schimbarea radicală a celor care „mimau” lupta împotriva mafiei pesediste până când s-au aliat cu aceasta. „Golea? Păi vă aduceţi aminte ce spuneau Ciurel şi Călinoiu de Golea? Că are firme sindicale, cu toate nebuniile pe care le făcea…omul lui Condescu… Vă aduceţi aminte ce era Cosmin Popescu în viziunea domnilor? Şi Ion Ruşeţ şi alţi lideri de sindicat care făceau parte din FNME, oamenii lui Condescu atunci, şi acum îl apără pe Ciurel. Rău cu rău, dar mai rău e fără rău, zice celebrul domn Golea, care acum doi ani a ieşit să protesteze în stradă împotriva pesediştilor. Golea, mare lider de sindicat! E incredibil ce pot face unii oameni ca să-şi protejeze anumite privilegii. Nu s-ar afla acolo nici Cosmin Popescu dacă nu ar avea privilegii, dacă nu ar avea ceva de câştigat”, mai spune liberalul Dan Vâlceanu despre Marin Golea, Ion Ruşeţ şi Cosmin Popescu. Vâlceanu afirmă că cei trei care erau în trecut consideraţi oamenii lui Marin Condescu şi erau blamaţi de pesedişti, acum s-au aliat cu aceştia pentru interese obscure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here