5.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 6, 2021
Acasă Politic PSD Gorj a început prezentarea oficială a candidaţilor pentru alegerile locale

PSD Gorj a început prezentarea oficială a candidaţilor pentru alegerile locale

Conducerea PSD Gorj a stabilit candidații în 51 de localităţi pentru alegerile locale, iar săptămâna viitoare social-democraţii vor anunţa şi alte nume cu care vor să câştige scrutinul din 5 iunie. De asemenea, PSD Gorj are sondaje în curs de efectuare in alte 14 comune pentru selectarea candidatilor.

primari-psd-1primari-psd-3

Mai mulţi primari ai PSD au fost prezenţi, ieri, intr-o conferință de presă, in cadrul căreia şi-au anunţat din nou candidatura. Este vorba de primarii din Alimpeşti, Bengeşti Ciocadia, Brăneşti, Albeni, Căpreni, Aninoasa, Glogova, Berleşti şi Baia de Fier, dar şi de viceprimarii din Borăscu şi Drăguţeşti, care cu toţii doresc să conducă primăriile locale încă patru ani de aici înainte. Candidaţii au fost prezentaţi chiar de către liderii PSD Gorj, Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu, cei doi fiind siguri de câştigarea alegerilor locale. Florin Cârciumaru a precizat că periodic va prezenta din candidaţii PSD pentru alegerile locale. „Îi vom prezenta pe toţi cei care s-au hotărât şi şi-au propus şi în urma analizei, PSD Gorj se bazează pe dumnealor în cursa electorală din iunie”, a spus Florin Cârciumaru.

primari-psd-2primari-psd-4

Preşedintele PSD Gorj a precizat că primele candidaturi stabilite pentru alegerile locale au fost deja aprobate, luni, la Bucureşti de către liderii partidului. Toţi şefii organizaţiilor din Oltenia s-au întâlnit, în Capitală, având ca scop punerea la punct a acţiunilor pentru debutul campaniei electorale. Ne-am deplasat la sediul partidului din Bucureşti pentru o analiză a modului în care sa desfăşurat până acum pregătirea campaniei din 2016 de la alegerile locale. Am fost la o analiză regională. Au fost prezente şi celelalte organizaţi din Oltenia. Din 70 de localităţi avem definitivate candidaturile pentru 51 de localităţi. În 14 avem în curs de desfăşurare un sondaj”, a menţionat Florin Cârciumaru.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente