2.6 C
Târgu Jiu
duminică, martie 7, 2021
Acasă Politic ACL Gorj, pe locul 31

ACL Gorj, pe locul 31

„Este un rezultat foarte bun”! Declaraţia îi aparţine copreşedintelui ACL Gorj, Dian Popescu, acesta fiind mulţumit de locul ocupat de filiala de la Gorj la nivel naţional, ca şi procent câştigat. Mulţumiţi sunt şi democraţii, Eduard Berca sperând la o victorie în turul II.

Rezultatul final al alegerilor prezidenţiale, primul tur, a dus la realizarea de comparaţii în cadrul cărora Iohannis la Sibiu a luat peste 70%, iar Ponta a obţinut la Gorj doar 50%. Astfel de analize au fost făcute de pedelistul Eduard Berca. „Eu aş face o comparaţie între rezultatele obţinute de Victor Ponta la Târgu-Jiu şi cele avute de Iohannis la Sibiu. Aici, la Târgu-Jiu, Victor Ponta a obţinut 43% în comparaţie cu sprijinul masiv pe care l-a primit la Sibiu Klaus Iohannis”, a spus Berca.

„Fără comparaţie!”

„Una e să fii primar într-o localitate şi alta e să fii premier sau deputat”, declară Florin Cârciumaru în dezacord cu cele spuse de Eduard Berca de la PDL Târgu-Jiu. Cârciumaru spune că electoratul l-a judecat pe Victor Ponta după realizările guvernării PSD şi nu putea să facă minuni în doi ani. Florin Cârciumaru subliniază că se poate face comparaţie între electoratul sibian al lui Iohannis şi cel al premierului Ponta din Gorj. „Una este să fi primar al unei localităţi şi alta să fii deputat. Lumea l-a judecat pe Ponta după realizările Guvernului, pe când Iohannis a fost analizat ca şi primar. Comparativ, nu se pune problema să analizăm rezultatele!”, a declarat, la rândul lui, Florin Cârciumaru.

Mulţumiţi de rezultate

Liberalii s-au bucurat şi ei de rezultatul obţinut la Gorj, formaţiunea ACL fiind clasată pe poziţia 31 ca şi rezultat obţinut. „Este un rezultat foarte bun care ne situează pe locul 31 în ţară. A fost o muncă susţinută, dacă nu aveam derapaje la anumite primării ne puteam poziţiona în primele zece filiale din ţară”, a precizat liderul liberal. Pedelistul Eduard Berca spune că în cel de-al doilea tur de scrutin, Iohannis se va bucura de electoratul tuturor partidelor de Dreapta şi că va câştiga alegerile, mai spune Berca de la PDL.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente