PSD Gorj mai pierde şase primari

0
18

Şase primari PSD din Gorj şi-au anuntat liderii de partid că nu doresc să mai candideze pentru un nou mandat la alegerile locale. Este vorba de Gheorghe Corbeanu de la Godineşti, Dorin Hanu de la Motru, Ion Gruescu de la Negomir, Ion Făsuescu de la Polovragi, Emil Răgman de la Prigoria şi Sorin Bucurescu de la Slivileşti.

sediu-psd

Cei şase edili au invocat motive personale, probleme de sănătate, deşi unii dintre aceştia au renunţat să mai candideze din cauza unei situaţii juridice delicate. Conducerea PSD Gorj va efectua sondaje de opinie pentru desemnarea altor şase candidați, deşi şefii de partid vor ţine cont mai mult de propunerile venite din partea preşedinţilor de filiale locale, anunţă Anca Borduşanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj. „În şase localităţi colegii noştri primari nu mai vor să candideze pentru un nou mandat. Aceste localităţi sunt Motru, Godineşti, Negomir, Polovragi, Prigoria şi Slivileşti. Aici se va ţine cont foarte mult de propunerea pe care o va avea organizaţia din localitatea respectivă. Cu propunerea respectivă se va veni la organizaţia judeţeană şi va avea loc un sondaj în baza căruia se va stabili cel mai bun candidat pentru localitatea respectivă”, a spus Anca Borduşanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

În acelaşi timp, social-democraţii analizează variante de candidaţi în localităţile în care partidul nu are primari în funcţie. În aceste condiţii, reprezentantul PSD Gorj, Anca Borduşan, a mai spus că partidul trebuie să desemneze candidaţi în alte 31 de localităţi. După stabilirea tuturor candidaţilor pentru scaunul de primar în toate comunele, social-democraţii vor trece la întocmirea listelor de consilieri locali şi judeţeni. „În momentul de faţă, se poartă discuţii pentru localităţile unde nu avem primar. Vor fi efectuate sondaje de opinie. Nu au fost impuse termene. Sunt 31 de localităţi unde trebuiesc desemnaţi candidaţi, în celelalte 39 avem primari în funcţie şi nu sunt probleme”, a mai declarat Anca Borduşanu la conferinţa de presă a PSD Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here