Gorjean promovat în funcţia de secretar de stat

0
648

Scriitorul gorjean Andrei Novac a fost promovat în funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe. Acesta este fiul fostului director al Direcţiei Silvice Gorj, Gheorghe Novac, fost liberal, şi ginerele preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu.

Numirea a fost publicată vineri în Monitorul Oficial. Andrei Novac a deținut postul de director al Centrului Cărții din Institutul Cultural Român.

Troc politic pentru susţinerea lui Cîţu

Biroul Politic Național hotărâse să susţină alte persoane, dar la mijloc, ar fi fost vorba de un troc politic privind susţinerea lui Florin Cîţu pentru funcţia de preşedinte al PNL. Postul de secretar de stat la MAE revenea PNL Diaspora, pentru care BPN al PNL l-a validat pe Rareş Burlacu, iar a doua persoană validată a fost Dragoş Preda.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, socrul lui Andrei Novac, a anunţat, luni, că îl susţine pe Florin Cîţu pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal. Acesta i-a reproşat lui Ludovic Orban că nu a primit alocările bugetare dorite atunci când acesta era premier.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here