6.2 C
Târgu Jiu
joi, februarie 25, 2021
Acasă Politic Gorjenii vor bunăstare şi bună guvernare

Gorjenii vor bunăstare şi bună guvernare

- Advertisement -

Gorjenii vor bunăstare și bună guvernare, precum și un parlament format din profesioniști integri. Cetățenii susțin candidații PNL pentru că propun soluții viabile și proiecte concrete.

Gorjenii vor bunăstare şi bună guvernareGorjenii vor bunăstare şi bună guvernareEchipa Partidului Național Liberal a continuat întâlnirile cu gorjenii. Cetățenii au înțeles că doar buna guvernare aduce bunăstarea și, de aceea, au încredere în candidații Partidului Național Liberal. Gorjenii vor să aleagă profesioniști , oameni onești și integri, iar candidații PNL sunt cei în care au încredere, pentru că propun soluții de bună guvernare, proiecte concrete, nu vorbe goale și demagogie. Cetățenii județului Gorj, care s-au întâlnit cu echipele de campanie ale Partidului Național Liberal, au înțeles că bunăstarea nu o pot aduce decât proiectele serioase, iar aceste proiecte au fost prezentate gorjenilor de către candidații PNL. Oamenii cunosc exact realitatea și fac diferența între politicienii cu bun simț, responsabili, profesioniști și între cei aflați în vânătoare de voturi.

Candidații PNL au stat de vorbă cu gorjenii și le-au prezentat soluțiile pentru problemele deja cunoscute în Gorj: sărăcia, lipsa locurilor de muncă, a investițiilor și a alternativelor. Sunt probleme cunoscute, la care PNL propune soluții viabile și programe concrete. Noi vrem să fim sinceri cu oamenii, nu-i amăgim și le spunem doar lucruri care sunt realizabile, iar printre aceste lucruri se află o serie de măsuri pentru creșterea nivelului de trai printre care și:

Eliminarea impozitării tuturor categoriilor de pensii

Creşterea alocaţiilor pentru toţi copiii, la valoarea de 200 de lei, creștere acordata prin tichete sociale destinate achizitionării de rechizite, haine, alimente. Parlamentarii PNL au reușit, de altfel, dublarea alocațiilor pentru copii de la 42, la 84 de lei, încă de anul trecut.

Acordarea de stimulente fiscale pentru încadrarea de personal având statutul de șomeri, cu vârsta sub 25 de ani sau cu vârsta peste 55 de ani.

Stimulente financiare din fonduri nerambursabile și din bugetul național vor fi acordate și angajatorilor care înființează unități private de învățare și ucenicie sau care stabilesc parteneriate cu universitățile și realizează programe sustenabile pentru tinerii angajați.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente