Acasa / Politic / În PNL Gorj edilii au „treabă” în prag de alegeri europarlamentare. „Ce să fac, să bat din poartă în poartă să aleagă europarlamentarii pe care deocamdată nici nu-i știm?”

În PNL Gorj edilii au „treabă” în prag de alegeri europarlamentare. „Ce să fac, să bat din poartă în poartă să aleagă europarlamentarii pe care deocamdată nici nu-i știm?”

Campania pentru alegerile europarlamentare pusă în pericol de refuzul membrilor de partid de a face propagandă candidaților. În PNL Gorj tot mai mulți edili fac un pas înapoi în ceea ce privește această acțiune ce are ca scop strângerea de voturi.

După primarul Municipiului Târgu Jiu, un alt edil liberal susține că nu se va implica în campania ce bate la ușă. În luna mai vor fi alegeri europarlamentare și conducătorii unităților administrativ- teritoriale din PNL nu se îngrămădesc să-și facă o strategie de lucru. „Cine are în fișa postului acest lucru să se ocupe de strategii. Eu nu am nicio chestiune care ține de aceste oligații pentru că nu fac parte din structura politică de conducere a PNL Gorj. Primarul se mobilizează, în primul rând, pentru a-și achita obligațiile față de electoratul care l-a trimis în acel scaun, în rest este obligația altora care fac doar politică. Noi primarii mai facem și altceva. Eu o să am o implicare care ține strict de statutul primarului și nimic altceva. Ce să fac, să bat din poartă în poartă să aleagă omul eurparlamentarul pe care deocamdată nici nu-i știm? O să ajut în diseminarea informațiilor. Să fac promisiuni că voi scoate la Bumbești Jiu un scor de 50%? E un target pe care nu pot să-l ating și atunci încercăm să scoatem un scor cât se poate de bun pentru partid”, a declarat Constatin Bobaru, primarul orașului Bumbești Jiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*