Acasa / Politic / Încep nominalizările pentru alegerile din 2020. PMP face primul pas!

Încep nominalizările pentru alegerile din 2020. PMP face primul pas!

Mișcări politice, în Gorj, la început de 2020. Cu o jumătate de an înainte de alegeri locale, primii candidați încep să apară ca ghioceii primăvara. Ion Fugaru anunță că va candida pentru funcția de primar al orașului Târgu-Cărbunești. În același timp PMP și-a anunțat primii candidați, la Tismana, prin nominalizarea sindicalistului Jan Popescu și la Târgu Cărbunești prin susținerea acordată lui Adrian Zorlescu.

Fostul viceprimar al orașului Târgu Cărbunești susține că se aruncă în cursa electorală din 2020. Ion Fugaru afirmă că-l va da jos pe actualul primar, Dănuț Birău. „Domnul se întoarce la catedră. Alegerile le poate câștiga doar unul care a făcut treabă. Îmi asum o candidatură. S-a terminat, va fi o adevărată campanie electorală, om la om”, a declarat Ion Fugaru.

Cine-l mai vrea?

Întrebat ce partid i-ar susține candidatura, Fugaru  afirmă că nu aceasta ar fi problema. „Sunt rugat să iau și președinte la nivel de județ dar eu nu mă duc. Știți cum stă treaba pe acolo. Trebuie să schimb mentalități. M-aș duce a PMP dar poate face alianță cu PNL, și eu atunci ce fac? Îl susțin pe Miloșescu?”, a mai declarat fostul viceprimar al orașului Târgu-Cărbunești la un post de radio local.

PMP, primii candidați

Departe de a-l susține pe Fugaru pentru o funcție de primar la Târgu Cărbunești, organizația județeană a PMP Gorj și-a anunțat ieri primii candidați pentru alegerile din vară. Sindicalistul Ion Popescu este susținut pentru a candida din partea partidului la funcția de primar în orașul Tismana, la Târgu Cărbunești popularii gorjeni urmând să meargă pe mâna unui inginer, Adrian Zorlescu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*