Intră la negocieri. Vezi ce vor Verzii de la Primăria Târgu Jiu!

0
383

Liderul Verzilor de la Gorj va juca tare după aceste alegeri. Adrian Tudor a reușit să obțină două mandate de consilier în Consiliul Local Târgu Jiu și este dispus să accepte orice negociere.

Scorul obținut de Partidul Verde în Municipiul Târgu Jiu este mulțumitor pentru liderul organizației județene. “Este un scor mic, dar cât o victorie mare. În urmă cu două luni, aproape nimeni nu știa de această mișcare și că există Partidul Verde. Cu multă muncă și cu experiența acumulată în 24 de ani de politică, cu niște oameni și colegi minunați, care nu am mai făcut politică până acum, am arătat că se poate și altfel. Nimeni nu ne dădea nicio șansă, nici marii realizatori de sondaje de opinie publică de la Gorj, care sper să înțeleagă că trebuie să stea acasă și să nu mai fie penibili. Iată că am reușit. Le mulțumesc gorjenilor și târgujienilor care au avut încredere în noi, asigurându-i că le vom respecta dorința, aceea de a avea un oraș verde”, a declarat Adrian Tudor.

Negocieri importante

Acum, urmează o serie de negocieri extrem de importante. Verzii se lasă curtați de primarul Marcel Romanescu cu gândul la un post e viceprimar. “Suntem un partid care a intrat în Consiliul Local Târgu Jiu și suntem obligați să ne așezăm la masa consensului cu toate formațiunile politice care au intrat în consiliul local, pornind de la ideea pe care o să le-o propunem tuturor, că orașul are nevoie de stabilitate. Trei ani în care au fost numai contre între unii și alții nu au dus la nimic bun. Au fost trei ani de campanie electorală. Acum fiecare dintre cei aleși are șansa să arate că respectă votul cetățenilor și vor fi capabili să treacă peste orgolii și să lucreze pentru acest oraș. Primarul pune în aplicare proiectele de hotărâre, noi vom merge cu ele în consiliul local. Dacă vom face o alianță sau vom ajunge la un consens, cu siguranță că toate proiectele pe care le vom elabora le vom discuta înainte, pentru a nu pune în dificultate bunul mers al lucrurilor. Partidul Verde își dorește cu siguranță maximul și ne dorim un post de viceprimar al municipiului Târgu Jiu”, a mai declarat Adrian Tudor.

Fără liste, fără oameni

În schimb, la județ, Verzii mai au de discutat cu cetățenii. “Având în vedere echipa puternică pe care am propus-o județului, ne doream să intrăm în Consiliul Județean. Faptul că am fost prea proaspeți pe piață și nu am reușit să avem organizații și liste peste tot, asta ne-a costat. Îi felicit însă pe colegii de la județ, împreună cu profesorul Ghimiși, care au făcut o figură extraordinară și care au dat dovadă de un spirit olimpic ieșit din comun, spunând că trebuie să ne pregătim de următoarea etapă. Ca orice sportiv, nu poți să iei medalia de fiecare dată. Acest lucru mă bucură. Înseamnă că ceea ce mi-am dorit eu de la noua clasă politică, iată că se înfăptuiește. Oamenii nu își văd interesele personale, ci văd interesul comunității”, a mai declarat Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here