Acasa / Headlines / Ion Ciocea are „interzis” la PSD! Florin Cârciumaru: „A făcut rău partidului. Dacă nu candida, PSD mai câștiga un parlamentar”

Ion Ciocea are „interzis” la PSD! Florin Cârciumaru: „A făcut rău partidului. Dacă nu candida, PSD mai câștiga un parlamentar”

Ion CioceaPSD Gorj a pierdut un parlamentar din cauza lui Ion Ciocea! Cel puțin asta spune președintele partidului, Florin Cârciumaru, care nici nu vrea să audă de o reconciliere politică între social-democrați și primarul din Bustuchin. Cârciumaru vrea alegeri cât mai curând în organizația PSD din comuna lui Ciocea și îi transmite fostului coleg că nu se mai poate întoarce în partid.

Ruptura dintre Ion Ciocea, fostul vicepreședinte PSD Gorj și partidul din care a plecat pentru o candidatură la parlamentare, pare iremediabilă. Președintele Florin Cârciumaru vrea închis acest subiect și îi transmite lui Ciocea că din cauza lui partidul a pierdut un mandat de parlamentar la alegerile din 2016. Senatorul vrea alegeri în organizația de la Bustuchin și promite o reorganizare din temelii. Nu la fel de tranșant este Cârciumaru, însă, când vine vorba de celălalt „dezertor”, Ion Călinoiu. „Nu i-am făcut eu rău domnului Ciocea, ci dânsul a făcut rău PSD prin candidatură. Dacă nu candida, poate că PSD mai câștiga un parlamentar la Gorj. Bineînțeles că trebuie să luăm măsuri și să reorganizăm organizația de la Bustuchin. Am încheiat aceste alegeri în încă patru organizații unde aveam președinți interimari și urmează alegeri și în organizația de la Bustuchin. Domnul Ciocea a plecat singur din PSD, nu noi am luat vreo măsură de excludere. Dânsul nu se mai poate întoarce în PSD, atât timp cât a plecat și procedează cum procedează. Despre domnul Călinoiu nu mai comentăm nimic”, a declarat Florin Cârciumaru.

Ședințele PSD, mutate în teritoriu

Pentru a evita și alte tensiuni în interiorul partidului, Cârciumaru vrea întâlniri mai dese cu colegii și transmite că ședințele vor avea loc inclusiv în teritoriul, după modelul organizației din Capitală. „Intenționez ca de acum încolo, din două în două săptămâni, să organizăm un Birou Permanent, lunar să organizăm ședință de Comitet Executiv și, ca o noutate, intenționez ca de acum încolo ședințele de Comitet Executiv să le ținem în teritoriu. Prima ședință aș vrea să o țin la Motru. O să mergem pe modelul organizației de la București. Am văzut că este foarte bine și cred că acest mod de organizare va da rezultate pe viitor”, a mai precizat președintele PSD Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*