Acasa / Headlines / Ion Iordache: „ALDE Gorj sprijină angajaţii companiei“. „Bă, Iordache, al cui e, bă, Ministerul Energiei?“

Ion Iordache: „ALDE Gorj sprijină angajaţii companiei“. „Bă, Iordache, al cui e, bă, Ministerul Energiei?“

Ion Iordache, președintele ALDE Gorj, a emis un comunicat de presă în care deplânge situația minerilor și energeticilor, deși ministerul care se ocupă de acest domeniu este condus de către un reprezentant al partidului din face parte: „Minerii şi energeticienii au rămas printre singurele categorii profesionale din România ale căror venituri nu au crescut. Condiţiile lor de muncă sunt printre cele mai dificile iar legislaţia nu-i ajută cu nimic. La conducerea companiei este un personaj animat doar de propriile interese. În acest context, de-a lungul timpului, conducerea ALDE Gorj a tras numeroase semnale de alarmă care aveau menirea de a evita situaţia din aceste zile. De fiecare data, Sorinel Boza, o parte dintre sindicalişti şi parlamentarii ne-au asigurat că lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Acum, în al doisprezecelea ceas, facem apel la responsabilitate, la calm. ALDE Gorj sprijină angajaţii companiei şi vom face toate demersurile pentru un dialog corect, soluţionarea revendicărilor şi dezamorsarea conflictului“, a declarat preşedinte ALDE Gorj, Ion Iordache.

Replică din partea vicepreședintele PNL Gorj

Replica a venit din partea lui Gheorghe Pecingină, vicepreședintele PNL Gorj: „Să vină ministrul «bate vântul de ne îndoaie». Voiam să stau deoparte în acest scandal privind drepturile minerilor din CEO, dar nu mai pot, simt c-o iau razna când văd ipocrizia, impostura și nesimțirea unora precum marele lider al ALDE Gorj, „preocupat” de soarta angajaților din mineritul gorjean.

Tupeul acestui individ sfidează normalitatea. E dominat doar de interese personale, i se rupe de-a dreptul de amărâții din minerit – și nu numai. Una din două: ori este un incompetent dublat de neica nimeni, ori joacă un teatru meschin și bine calculat. Vrea să arate că se implică, dar… bă, Iordache, al cui e, bă, Ministerul Energiei??? Al meu nu e clar. E al ALDE, bă!!! Oamenii vor să vină ministrul ploii, alt habarnist cocoțat pe manevre.

Urlă Iordache – prin presă și nu numai – că doar Boza e de vină. Dar lui nu-i pasă decât să dea cu Boza jos. Atât, ăsta e singurul lui interes. Caracterul duplicitar al acestui individ mă face să mă revolt până peste poate. Rușine, ipocritule! Văd postări ale unor lideri de sindicat care, până mai ieri, nu sesizau problemele din minerit și energie. Indivizii ăștia nu-s o creație sindicală propriu-zisă, i-au fabricat presa și rețelele de socializare. Ciocu’ mic și voi, vă știe lumea“.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*