Acasa / Headlines / Ion Iordache, ales președinte al organizației municipale ALDE Târgu Jiu. Trei vicepreședinți surpriză

Ion Iordache, ales președinte al organizației municipale ALDE Târgu Jiu. Trei vicepreședinți surpriză

Omul de afaceri Ion Iordache a fost ales, luni seară, în fruntea organizației municipale ALDE Târgu Jiu. Alegerea acestuia în funcția de președinte era, oarecum, așteptată, dar surprizele au apărut la alegerea celor patru vicepreședinți. În aceste funcții au fost aleși Eduard Lădaru, consilier municipal și fost președinte al ALDE Târgu Jiu, Robert Bugă, fost candidat la Primăria Târgu Jiu din partea PRU, Adrian Rovența, care a fost președintele PMP Târgu Jiu, și omul de afaceri Remus Baluțeanu.

„Ne vom implica în activitățile din comunitate“

„Am finalizat ședința de alegeri în Biroul Local Târgu Jiu, avem patru vicepreședinți, un birou restrâns și zece membri. Ne propunem să restartăm organizația. Vrem să fim cel puțin a doua organizație ca și rezultat la alegerile europarlamentare din 2019, iar la alegerile locale ne propunem să câștigăm Primăria Târgu Jiu. Au veni oameni noi în partid, oameni foarte tineri, care au actyivat în politică și care au avut rezultate, oameni care să construiască ceva în orașul care trăiesc. Eu mi-am asumat responsabilitatea de a pune la punct organizația de a avea o direcție bună. În perioada următoare ne vom implica în activitățile din comunitate, proiectele care sunt în desfășurare și vom veni cu noi inițiative. Vom sprijini toți factori din județ care sunt implicați în comunitatea din Târgu Jiu. Colegii au și ei aceeași dorință de apune umărul la bunul mers al lucrurilor în Târgu Jiu.

Ion Iordache spune că organizația nu are un candidat la Primăria Târgu Jiu, dar este în căutarea unuia: „Pentru asta am preluat organizația, de a aduce alături de noi oameni cu potențial electoral, cu o imagine bună“.

2 comentarii

  1. Si primarul Urechila ( Robert Filip), ce functie are ?…Cred ca la cat e de urat , urecheat si ,,destept” sa dea cu matura si tot strica imaginea partidului.Bravo Iordache, scapa de jigodii acum cat mai ai timp.

  2. exista postul de ,,responsabil,, pe fondul privat de vinatoare !! din punctul de vedere receptie este cel mai potrivit,farfuriile (urechiusele!!)tin loc de antene !

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*