Ion Iordache reintră în viaţa politică!? Întâlnire cu un vicepreşedinte PMP de la nivel naţional

0
23

iordacheFostul primar de la Turceni, Ion Iordache, s-a întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu Nicolae Daviţoiu, preşedintele PMP Gorj şi Ştefan Florescu, vicepreşedinte PMP la nivel naţional, pentru a discuta despre o colaborare în Consiliul Local Turceni, între consilierii PMP şi cei ai PSD. Primarul din Turceni, Cristina Cilibiu are o problemă în a-şi trece proiectele pentru că nu are majoritate, iar liberalii fac opoziţie.

Pentru a rezolva această problemă, Iordache a ajuns la PMP pentru a i se oferi consilierii pe tavă, lucru acceptat de Nicolae Daviţoiu şi şefii partidului.

Negociere pe funcţii

Discuţiile au fost mai mult o negociere, despre ce obţine PMP în schimbul asigurării majorităţii în Consiliul Local Turceni. Oferta este ca trei persoane din PMP să obţină funcţii în primărie. Ştefan Florescu a fost şeful de campanie al PMP în Bucureşti.

Negocierile cu acesta ar putea fi duse mai departe de Iordache, deoarece se ştie că acesta a vrut să candideze la parlamentare din partea PSD, dar nu a fost acceptat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here