7.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 23, 2020
Acasă Politic Ion Iordache reintră în viaţa politică!? Întâlnire cu un vicepreşedinte PMP de...

Ion Iordache reintră în viaţa politică!? Întâlnire cu un vicepreşedinte PMP de la nivel naţional

iordacheFostul primar de la Turceni, Ion Iordache, s-a întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu Nicolae Daviţoiu, preşedintele PMP Gorj şi Ştefan Florescu, vicepreşedinte PMP la nivel naţional, pentru a discuta despre o colaborare în Consiliul Local Turceni, între consilierii PMP şi cei ai PSD. Primarul din Turceni, Cristina Cilibiu are o problemă în a-şi trece proiectele pentru că nu are majoritate, iar liberalii fac opoziţie.

Pentru a rezolva această problemă, Iordache a ajuns la PMP pentru a i se oferi consilierii pe tavă, lucru acceptat de Nicolae Daviţoiu şi şefii partidului.

Negociere pe funcţii

Discuţiile au fost mai mult o negociere, despre ce obţine PMP în schimbul asigurării majorităţii în Consiliul Local Turceni. Oferta este ca trei persoane din PMP să obţină funcţii în primărie. Ştefan Florescu a fost şeful de campanie al PMP în Bucureşti.

Negocierile cu acesta ar putea fi duse mai departe de Iordache, deoarece se ştie că acesta a vrut să candideze la parlamentare din partea PSD, dar nu a fost acceptat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

A pierdut lupta cu boala. Tânără mămică, operată de cancer, s-a stins

Ana Maria Vîrjan, o tânără mămică a unei fetițe de numai 6 ani s-a stins din viață la numai 36 de ani. Aceasta a...

Gore Popescu: „Este posibil ca şi alţi jucători în afara celor cinci să plece de la noi”

Restructurări masive la Energia. Antrenorul Vasile Stângă a părăsit banca târgujienilor, iar la câteva zile după un contingent de cinci jucători au fost trecuţi...

Weber: Pătrășcoiu va explica public care sunt considerentele profesionale sau de altă natură pentru decizia numirii lui Călinoiu.

Dacă îmi cerea cineva o parere, consider că trebuia promovată o persoană tânără,dinamică și cu cunostinte în domeniu. Reporter: Ce părere aveți despre angajarea domnului...

„Avem nevoie mare de puncte” – Tot Grig: „Sunt un fericit că am putut vedea un meci fantastic ca Barca-Real”

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş se gândeşte la ultimele două meciuri din acest an 2010. Tehnicianul plănuieşte să facă cât mai multe rezultate pozitive şi...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini