-4.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 8, 2023
AcasăPoliticIordache a rămas fără echipă. Caută oameni pentru Forța Dreptei!

Iordache a rămas fără echipă. Caută oameni pentru Forța Dreptei!

Partidul lui Ludovic Orban caută membrii la Gorj. Printr-o postare pe o rețea de socializare, senatorul Ion Iordache face apel la gorjeni să i se alăture în echipa partidului Forța Dreptei.
“Gheorghe Tătărăscu a explicat în câteva cuvinte planul său pentru Gorj: Gheorghe Tătărăscu a explicat în câteva cuvinte planul său pentru Gorj: „Aici, în județul nostru, unde odihnesc oasele strămoșilor mei, voiesc să duc lupta pentru a face să fie mai multă dreptate, mai multă omenie. Nu am nimic de luat, totul de dat.”
Județul nostru are nevoie de noi, gorjenii care iubim pământul din care ne tragem, pentru că numai 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐧𝐨𝐢 î𝐧și𝐧𝐞 putem să reconstruim ce s-a distrus. Începem un nou proiect politic în Gorj, Forța Dreptei , cu speranța că acesta va uni toți gorjenii sătui să aștepte de la alții o viață mai bună. Trebuie să ne luăm soarta în mâini, să muncim împreună și să nu mai lăsăm Gorjul la voia întâmplării!
Chiar dacă avem o misiune grea, am încredere că, împreună, vom găsi mijloacele de a ne ajuta semenii și de a demonstra că în județul nostru sunt și oameni buni cărora le pasă de Gorj”, a transmis politicianul care face acum parte dintr-o nouă formațiune politică.

Cunoscut jurnalist PRO TV, suspect pentru act sexual cu un minor

0
Unul dintre cei mai cunoscuți corespondenți județeni de la Pro TV este cercetat penal pentru...

Cutremure/Bilanț oficial pentru Turcia și Siria

0
Numărul morţilor în urma cutremurelor devastatoare produse la graniţa dintre Turcia şi Siria a depăşit...

Concurs de arhitectură pentru elevii gorjeni

0
Elevii gorjeni sunt invitați să participe la un concurs de arhitectură. „Te invităm la o memorabilă...

1 COMENTARIU

  1. Mai crede cineva in voi? Dupa ce v-ati batut si va bateti joc de poporul roman, cereti sustinere, puscariile sunt neincapatoare pentruvoi, doar cimitirele sa se bucure de inexistenta voastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!