Iordache: „Am primit ofertă de la toate partidele să fiu candidat pe locul I la Senat“

0
536

Senatorul Ion Iordache, de la PNL, a spus, într-o emisiune de la postul Gorj TV, că a primit oferte de la toate partidele pentru a candida pe primul loc la Senat, inclusiv din partea PSD: „Am primit ofertă de la toate partidele să fiu candidat pe locul I la Senat. De la toate partidele, inclusiv de la PSD. Nu am fost în PSD, ca să rămân acolo. (…) Procentul scos la alegerile europarlamentare de ALDE mi se datora mie în cea mai mare măsură. Acest lucru a dovedit tuturor că Iordache, indiferent la ce partid se duce, înseamnă plus valoare pentru acel partid. Episodul PSD a însemnat următorul lucru. Am fost interesat să discutăm  dacă reprezintă interes pentru mine să intru în echipa PSD, dar eu le-am spus atunci că eu sunt de dreapta, prin natura mea și chiar dacă aș face parte din PSD, tot politică de dreapta aș face“.

Cum i-a convins pe primarii pesediști să îl susțină

Ion Iordache a spus și cum i-a convins pe unii primari social-democrați să îl susțină: „Eu am vorbit în campania electorală cu peste 80% din primarii din județ, cărora le-am expus proiectul meu pentru județ și era normal să le solicit sprijin. O parte dintre ei au fost dispuși să mă susține“.

Ion Iordache a fost susținut de Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivileşti, Tudor Oiţă, edilul comunei Negomir, şi Viorel Rotaru, primarul comunei Bolboşi, care apar într-un clip de promovare din campania electorală a fostului candidat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here