Acasa / Headlines / Iriza a plecat din ALDE. Și-a anunțat demisia în plenul Senatului

Iriza a plecat din ALDE. Și-a anunțat demisia în plenul Senatului

Senatorul Scarlat Iriza a plecat din grupul parlamentar ALDE. Acesta și-a anunțat demisia în plenul Senatului, astfel încât aceasta a devenit valabilă. Senatorul a anunţat că părăseşte formaţiunea condusă de Tăriceanu și că va activa de acum ca senator independent.

Scarlat Iriza este supărat atât pe Daniel Chiţoiu, secretarul general al partidului, cât şi pe ministrul Energiei Anton Anton. Iriza a declarat ca Daniel Chitoiu ia toate deciziile in partid fara a se consulta cu restul membrilor ALDE: „Sunt supărat pe Daniel Chițoiu, secretarul general, care este un bandit, dar și pe ministrul Energiei Anton Anton, care a dat cu piatra în baltă când a spus că Complexul Energetic Oltenia nu mai are viață lungă. Nu putea să stau cu aceștia la aceeași masă“.

Muja: „Este o pierdere“

Senatorul Scarlat Iriza a spus că este posibil să se înscrie în PSD, cu toate că între cele două formațiuni există un pact de neagresiune și nu este permisă înrolarea membrilor de la un partid la altul. „O să analizez ce drum o să iau. Deocamdată voi fi senator independent. Nu este exclus nimic“. Ninel Muja, vicepreşedintele ALDE Gorj, a declarat că plecarea lui Iriza este o pierdere pentru partid: „Orice membru ALDE Gorj care pleacă este o pierdere, iar aceasta nu este binevenită“.

Un comentariu

  1. Lasă bre, ca nu moare ALDE din atâta lucru. Numai când ii vezi mecla de arierat ești lămurit pe deplin.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*