Acasa / Headlines / Ișfan lasă școala de dragul politicii? „Oi intra și eu în politica mare”

Ișfan lasă școala de dragul politicii? „Oi intra și eu în politica mare”

Șeful învățământului gorjean, declarație surprinzătoare. Ion Ișfan ia în calcul o revenire în forță în lumea politică. Vizate ar fi alegerile din 2020 când pentru șeful învățământului gorjean scrutinul ar însemna o nouă rampă de relansare.

Ion Işfan, inspectorul şcolar general adjunct al ISJ GorjAcuzat de liberali că a îngropat învățământul gorjean, Ion Ișfan pune toate criticile pe baza unor răutăți politice. Miza ar fi alegerile ce urmează să aibă loc peste doi ani când liderul de la Inspectoratul Școlar Județean Gorj ar putea reveni în politică. „Mulți înceracă să-și facă campanie prin învățământ. Oi intra și eu în politica mare, mai devreme sau mai târziu! Să ajungem în 2020 căci niciodată nu poți spui ce se întamplă în perioada următoare. Dar mă gândesc din ce în ce mai mult. Oricum ceea ce am făcut reprezintă o bază solidă pentru mine, în viitor”, a declarat Ion Ișfan la un post de radio local.

4 comentarii

  1. Pai ce treaba are Isfan cu invatamantul ? El este un dascal mediocru , politruc de doi bani pus in functie de PSD iar acum spera ca Ponta il va face deputat . Sperante desarte politrucule.

  2. Popescu Eugen

    Nu o sa te voteze nici un dascal.Toate gradatiile si posturile au fost date pe spaga.Inspectorii Prunescu si Andritoiu sunt cei care iti fac toate jocurile murdare.Gorjul nu mai voteaza la ordin.Oamenii s-au desteptat

  3. Cine crezi că te va vota, idiotule?
    După câte dosare penale ai poate te vor vota pușcăriași…!

  4. Cine crezi că te va vota, idiotule?
    După câte dosare penale ai poate te vor vota pușcăriași…!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*