Acasa / Headlines / Lădaru despre scorul obținut de ALDE Gorj : „fiecare și-a adus oameni de unde a putut”

Lădaru despre scorul obținut de ALDE Gorj : „fiecare și-a adus oameni de unde a putut”

Scorul scos de ALDE Gorj, la alegerile europarlamentare, o păcăleală. O spune un fost lider local care susține că pentru a obține locul doi pe județ tabăra Tăriceanu a apelat la turismul electoral.

Fostul președinte al organizației municipale, Eduard Lădaru, dezvăluie cum ALDE a reușit să obțină un scor bun la Gorj în ciuda scorului înregistrat de partid la nivel național.  „A fost o întreagă nebunie la aceste alegeri pentru că fiecare și-a adus oameni de unde a putut, din Dolj sau Mehedinți, ca să voteze ALDE, ceea ce este o nebunie pentru că în mod normal aceste alegeri ar fi trebuit să fie un barometru pentru fiecare județ și localitate în parte. ALDE la Târgu Jiu a obținut doar 6, 50% cu toți omenii pe care i-au adus ei din alte părți. Sunt curios cât era, efectiv, scorul real la Târgu Jiu!? Au luat cu un procent mai puțin decât s-a obținut în 2017 ,de 7,04 %. Aici se vede că Alde Gorj a dus o politică total greșită. Poți să aduci oameni din alte părți, însă, este păcat să cheltuiești bani degeaba când pe tine ar trebui să te intereseze voturile din județ pentru alegerile viitoare. Riști ca la alegerile locale să iei 4 sau 5% ca la nivel național”, a declarat politicianul.

Începe migrarea

Consilierul local, exclus de mai multe ori din partid, susține că ALDE va începe să-și piardă membri dacă nu se va axa pe o strategie nouă. Scorul obținut pe 26 mai va dispărea la viitoarele alegeri. „Scorul obținut la Gorj nu reflectă realitatea. Nici în localități, gen Turceni nu s-a obținut un scor real. Și acolo au fost duși oameni ca să arate ei că au obținut un scor mare. La alegerile locale nu vor putea aduce oameni din alte localități ca să voteze ci vor vota doar cei din localitatea respectivă. Chiar dacă domnul Iordache a vrut să ne arate că el e șeful, nu i-a ieșit. Dacă nu se va începe cu niște politici concrete care să dea speranțe atât electoratului cât și membrilor, cu siguranță vor apărea migrări din ALDE” , a mai declarat fostul lider al ALDE Târgu Jiu Eduard Lădaru.

3 comentarii

  1. ,,Corect si real „acest comentariu politic!

  2. Tu cati ai adus si la ce sectii? Toate voturile aduse de voi trebuie anulate de la cele primite de psd

  3. Tavi est alias lushu, deci fara alte comentarii.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*