Lădaru și Romanescu, ceartă pe tema prostituatelor din Târgu Jiu

0
1089

O nouă dispută între consilierul local Eduard Lădaru și primarul Marcel Romanescu. Lădaru  îl acuză pe edil că a transformat Municipiul Târgu Jiu într-un punct de atracție pentru fetele care practică cea mai veche meserie din lume. În replică, Romanescu îi transmite lui Lădaru că, din punct de vedere politic, este pe picior de egalitate cu “fetițele” jefuite seara trecută.

„Marcel Romanescu a făcut din municipiul Târgu Jiu un punct de atracție pentru prostituate…practic…putem spune că Romanescu a creat atât de multe locuri de muncă în această branșă încât Târgu Jiul a început să importe forță de muncă în sectorul de activitate prostituție. De asemenea, prin acest efort susținut, primarul a reușit să crească gradul de infracționalitate. Târgu Jiul chiar nu merită un astfel de primar!”, este mesajul transmis de consilierul local Eduard Lădaru pe o rețea de socializare.

Îl trimite pe centură?!

Edilul Municipiului Târgu Jiu, aflat în izolare, are timp suficient să-i răspundă fostului adversar politic. Marcel Romanescu folosește termenul de”prostituată politică” când face referire la Lădaru. „Pentru liniștea domnului Lădaru, dacă termenul de ”prostituată politică” nu-i este străin și se simte cumva amenințat de o eventuală concurență venită din alte sfere, promit să mă implic mai mult să se finalizeze centura pe care PSD nu a fost în stare să o facă. Dânsul ar fi trebuit să știe deja că primarul nu are atribuții în domeniul menționat în propria-i postare. Pe centură va avea loc berechet, toată „tagma” și nu vor rămâne șomeri! Asta fiindcă unii schimbă partidele precum prostituatele acestea paturile. Domnul Lădaru știe foarte bine despre ce vorbesc. Trecând prin atâtea partide aflate la putere, este foarte limpede ale cui interese le urmărește dânsul. De data asta ar fi cazul să se pregătească pentru o lungă și binemeritată pauză în politică, timp suficient să se tot umbrească, pe centura”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here