20.8 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 18, 2020
Acasă Politic Laurențiu Chivu: ”achiziționarea rechizitelor și tabletelor pentru elevi a fost decisă de...

Laurențiu Chivu: ”achiziționarea rechizitelor și tabletelor pentru elevi a fost decisă de Consilul Local, nu de Filip”

- Advertisement -

Candidatul Pro România la Primăria Rovinari, Laurențiu Chivu, este nemulțumit de faptul că actualul primar al orașului, Robert Filip, își asumă proiectele de Hotărâre ale Consiliului Local.

Este vorba de achiziționarea de rechizite, tablete și oferirea de internet gratuit elevilor din oraș. Acesta ține să transmită faptul că doar consilierii locali au drept de vot iar primarul nu votează, nu are drept de vot, el doar pune în aplicare Hotărârile de Consiliu Local.

Chivu mai dorește să amintească și faptul că el a avut un proiect în 2017, tot pentru elevi, elevii cu rezultate bune, dar care nu a fost aprobat. ”Alocarea sumelor necesare privind plata BURSELOR DE MERIT, pentru elevii cu media peste 8.00 în anul şcolar 2017-2018, proiect care va susține performanța educațională”, scria în propunere.

Pe atunci, nefiind campanie electorală, copii nu prezentau un interes major pentru administrație și astfel proiectul lui Chivu a fost respins. Acum, când alegeriile sunt la doar un pas, copii sunt folosiți pentru a-și face imagine.

Într-o postare pe pagina de socializare, Laurențiu Chivu le mulțumește consilierilor locali care și-au dat votul pentru achiziționarea de rechizite, tablete și oferirea de internet gratuit punând accent pe faptul că este meritul lor: ”Mulțumesc anticipat tuturor consilierilor locali pentru votul favorabil care se va acorda în 16.09.2020 ora 13.00, pentru aprobarea a 1209 tablete cu acces gratuit la internet, elevilor din orașul Rovinari, iar valoarea totală fiind de 1.172.730 lei.

Menționez, că doar Consilierii Locali au drept de vot și votează Proiectele de Hotărâre, iar primarul nu votează, nu are drept de vot, el doar pune în aplicare Hotărârile de Consiliu’ Local.

Păcat, că Proiectul meu înițiat în 2017 a fost respins pentru Tabără la Marea Neagră elevilor merituoși și Burse Elevilor pentru încurajarea și susținerea performanței, iar elevii sunt nevoiți să primească doar din 4 în 4 ani”.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Clopoțelul va suna diferit anul acesta

14 septembrie, prima zi de școală pentru mulți prichindei și prima zi din acest an școlar pentru mulți alții care deja au experimentat tot...

Mircea Suchici la Târgu Jiu, în concertul Orchestrei de Cameră ″Lyra Gorjului″

Consiliul Județean Gorj și Școala Populară de Artă Târgu Jiu invită pe toți iubitorii muzicii clasice joi, 25 octombrie 2018, la Muzeul Județean Gorj...

Luptător american celebru, impresionat de imaginile cu fata bătută din Târgu Jiu. Vrea s-o ajute

Un cunoscut luptător din UFC a distribuit pe conturile sale de Twitter și Instagram filmulețul cu fata în vârstă de 13 ani, din Târgu...

Alexandru Ilie, teolog: Să nu credeți in magia alba!

“Să nu mergeți la femeile care au Biblia, icoane și crucea pe masă, nici la bioenergeticieni, parapshihologi, preoți...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini