6.7 C
Târgu Jiu
joi, februarie 2, 2023
AcasăPoliticLiberal gorjean, răzvrătit împotriva Guvernului

Liberal gorjean, răzvrătit împotriva Guvernului

Fiica primăriţei din Ţânţăreni, în CJ

Până și politicienii au ajuns la concluzia că traiul zilnic este un chin pentru populație. Un liberal gorjean, cu state vechi, susține că în secolul 21 sunt cetățeni din Târgu Jiu care nu se mai descurcă cu banii și, cu toate astea, lasă Gorjul să se ducă spre prăpastie. Acesta s-a răzvrătit împotriva Guvernului, condus de propriul său partid, declarând că măsurile luate nu sunt bune.

„Părerea mea e că la cât a crescut prețul la carburant, măsura luată e frecție la picior de lemn. Mai bine nu mai luau decizia asta. Dacă informațiile care circulă în media sunt reale, distribuitorilor le-a crescut profitul de trei ori. Nu este corect, unii se îmbogățesc. Guvernul putea să intervină, să îi ia la întrebări. Toată țara suferă, doar 10% din populație o duce bine. Zilele trecute, în Târgu Jiu, un bunic nu avea bani de o ciocolată pentru nepoata lui. E grav că în secolul 21 vezi că sunt oameni care suferă de foame și nimeni nu intervine. A venit timpul să spunem ceea ce gândim. Să nu ne mai temem! Vă spun că nu este bine! Conducătorii trebuie să se întoarcă cu fața spre români”, a declarat liberalul Gheorghe Grivei, la un post de radio local.

Consilierul județean PNL acuză că cei de la centru văd cum un județ este dus spre prăpastie și nu fac nimic. „Se va închide mineritul, ce punem în loc? Să se intervină, să se facă ceva! Să se gândească că nu sunt puși acolo numai să vorbească. Pe mine mă deranjează când marii politicieni ai țării arată spre administrațiile locale. Păi ce să facă primarul de la Mătăsari dacă se închide mineritul? Aduce el investitor dacă legislația nu e clară?!”, a mai transmis Grivei.

Finanțări de peste 24 milioane lei, pentru 9 primării din Gorj și pentru DGASPC

0
Județul Gorj bifează noi finanțări pentru dezvoltarea zonei. Într-o singură zi, au fost semnate proiecte...
Sindicaliştii din învăţământ vor relua pichetarea Ministerului Educaţiei după 9 ianuarie

Angajații din educație din Gorj, protest la Guvern și în școli

0
Profesorii din Gorj au protestat miercuri, 1 februarie, prin purtarea de banderole albe la mâini. „Nu...

Ninsoare și polei în mai multe județe din țară

0
Ninsoarea și poleiul îngreunează circulația autovehiculelor în mai multe județe din țară. Cu toate acestea,...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!