Liberalii de la Gorj, vot pentru candidatura lui Iulian Popescu

0
190

Membrii Biroului Politic Județean al Partidului Național Liberal, filiala Gorj, au votat, în ultima ședință, susținerea lui Iulian Popescu, pentru candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, cu unanimitate de voturi.

Iulian Popescu nu este membru de partid, iar decizia membrilor PNL demonstrează determinarea PNL Gorj de a câștiga alegerile locale. Totodată, conducerea PNL Gorj dorește continuarea discuțiilor cu președinții PMP și USR din Gorj, pentru coagularea unei forțe politice care să învingă PSD. Iulian Popescu este fondatorul unei companii de IT, creatorul unui soft pentru industria HoReCa, utilizat de peste 2.000 de restaurante și cafenele din România. De asemenea, o activitate importantă a sa este în accesarea de fonduri europene, reușind să aducă în Gorj milioane de euro, bani pentru susținerea tinerilor antreprenori.

Acuzații la adresa PMP și USR

„În ultimii ani, cetățenii și-au exprimat prin diverse forme dorința de a fi conduși de oameni fără istoric politic. Ei bine, Iulian Popescu nu este politician, este un tânăr antreprenor, născut în Târgu Jiu, plecat în București, dar rămas conectat la problemele județului, având mereu proiecte europene pentru oamenii de aici. Îmi doresc ca PMP și USR să vină alături de noi pentru că un refuz înseamnă ajutor pentru PSD. Iulian Popescu, susținut de toți colegii din PNL, și sper că și din USR și PMP, poate să scoată Gorjul din rândul județelor din Oltenia rămase captive în urma zecilor de ani de conducere PSD”, a menționat președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here