4.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăHeadlinesLiberalii gorjeni şi-au depus candidaturile la parlamentare! Care este mesajul lor pentru...

Liberalii gorjeni şi-au depus candidaturile la parlamentare! Care este mesajul lor pentru gorjeni

Liberalii gorjeni s-au prezentat, ieri, la Biroul Electoral Judeţean cu listele pentru alegerile parlamentare din această iarnă. Mesajul acestora a fost unul clar, acela de a trimite în Parlament oameni care nu au probleme cu legea.

candidatura-pnl-2candidatura-pnl-1

Dan Vîlceanu, primul pe lista PNL Gorj la Camera Deputaţilor, a declarat că face parte dintr-o echipă curată. „Am venit cu gândul pe care vrem să îl transmitem cetăţenilor judeţului Gorj, că am reuşit să construim la Gorj o echipă cu oameni performanţi, serioşi şi cel mai important, o echipă cu oameni curaţi, asupra cărora nu planează niciun fel de suspiciune privind lucruri necurate şi cred că vom reuşi din acest punct de vedere să transmitem oamenilor că şi noi, liberalii din Gorj, ne dorim un Parlament curat care să lucreze în beneficiul cetăţenilor din Gorj şi al cetăţenilor din România”, a fost mesajul transmis de Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj.

Tudor Barbu, candidat pentru un nou mandat de senator din partea PNL Gorj, a fost copleşit de emoţii, având în vedere că în această perioadă sunt organizate manifestări dedicate Primului Război Mondial. „Am venit cu gândul la bunicul meu care s-a prăpădit în Primul Război Mondial, am venit cu gândul la tata, Dumnezeu să-l odihnească şi pe el, care a fost veteran de război în al Doilea Război Mondial, la bunica mea care a fost văduvă de război şi a crescut doi copii orfani de război după Primul Război. Astăzi, de Ziua Armatei Române am venit cu gândul, şi o spun cu toată seriozitatea, nu are niciun fel cu politica, am venit cu gândul la toţi gorjenii care şi-au lăsat sângele şi şi-au lăsat viaţa pe câmpurile de bătălie din ambele mari războaie ale ţării. Am văzut o grămadă de monumente în cinstea şi în memoria lor în tot judeţul acesta, un judeţ care a dat jertfă mare sânge şi viaţă pentru libertate şi întregire. Nu poţi să faci un gest politic fără să te gândeşti la cei care aici în Oltenia şi-au dat viaţa pentru ca noi să fim liberi ”, a declarat senatorul Tudor Barbu.

candidatura-pnl-3candidatura-pnl-4

La Senat, primul pe listă este Tudor Barbu, urmat de Dumitru Leuştean, Rodica Ghimiş şi Cosmin Mihai Brujan, de la PNL Târgu-Cărbuneşti. Dan Vîlceanu va ocupa prima poziţie pe lista la parlamentare, pentru Camera Deputaţilor, pe locul doi – fostul deputat Severus Militaru, iar pe locul trei Marcel Romanescu. Pe locul patru la Deputaţi a rămas se află primarul din Câlnic- Dumitru Vulpe, urmat de Cristinel Roşianu, Aura Obrocea şi Cristian Aldea.

Rezultatul sondajului PNL pentru Primăria Târgu Jiu!

1
Liberalii și-au testat terenul, la Târgu Jiu, prin sondarea populației cu privire la viitoarele alegerile...

Planurile primarului Modrea

0
Primarul din Turcinești este nehotărât în privința planurilor de viitor. Dumitru Modrea s-a pozat cu...

Luptă pentru supremație în PNL

0
Continuă războiul, în PNL, pentru șefia organizației județene. Tabăra Vîlceanu a convocat întâlnirea Biroului Permanent...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!