10.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăPoliticLiberalii reformatori din Gorj, face to face cu Tăriceanu

Liberalii reformatori din Gorj, face to face cu Tăriceanu

Liberalii reformatori din toate judeţele Olteniei au participat, ieri, la o întâlnire cu iniţiatorul reformator Călin Popescu Tăriceanu, la Craiova. Din Gorj, nu mai puţin de 80 de membri ai Grupului de Iniţiativă ai Partidului Liberal Reformator s-au deplasat ieri la Craiova pentru a pune la punct calendarul alegerilor şi detaliile congresului partidului de la 1 august.

Printre cei 80 de liberali reformatori s-au numără şi proaspeţii demisionari ai PNL- ului de la Gorj: Radu Angheloiu, Dorel Chiriţescu, Matei Nădrag şi Radu Leonard. În cadrul întâlnirii de ieri au fost stabilite atât calendarul alegerilor, cât şi detaliile Congresului partidului, ce va avea loc pe 1 august. „Vor participa judeţele arondate geografic acestei zone şi vom purta discuţii legate de demersurile pe care le fac grupurile de iniţiativă din aceste judeţe, în vederea creării structurilor locale, judeţene ale Partidului Liberal Reformator, în perspectiva Congresului de la 1 august”, a declarat Radu Angheloiu, membru al Grupului de Iniţiativă al Partidului Liberal Reformator.

Păsărin: „PLR pleacă la drum cu oameni serioşi”

Încă membru al PNL Gorj, edilul comunei Bâlteni, Gheorghe Păsărin, s-a aflat la întâlnirea de aseară cu Tăriceanu şi crede în viitorul Partidului Liberal Reformator. „A plecat la drum cu oameni serioşi, oameni care nu au mai suportat ideea de a ne alia cu PDL- ul”, a precizat membrul Grupului de Iniţiativă al PLR, Gheorghe Păsărin. Interesant este faptul că, deşi după ce a demisionat din PNL Gorj, Matei Nădrag spunea că a recurs la acest gest din motive personale şi nu pentru a se înscrie în partidul înfiinţat de Tăriceanu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -