Lider de sindicat, viceprimar la Târgu Jiu

0
455

Secretarul general al PNL Târgu Jiu, propus de primarul Marcel Romanescu pentru a ocupa funcția de viceprimar al Municipiului Târgu Jiu. Bogdan Bejianu este lider de sindicat în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

După mai multe ezitări, primarul Marcel Romanescu a făcut public numele liberalului care îi va fi alături în următorii patru ani. Deși la început au fost vehiculate două nume Bogdan Bejinaru și Dan Ilieș, edilul s-a decis asupra primei variante. “Viceprimarul meu este cel care va fi validat în Consiliul Local, nu cel pe care cred eu la momentul acesta că îl susținem toți. Este vorba despre Bogdan Bejinaru, nu trebuie să mai ascund nimic. Este propunerea făcută de organizația municipal”, a declarant primarul Municipiului Târgu Jiu.

“Fără vorbe goale”

Așadar, cel care i-a coordonat campania electorală va fi recompensat cu funcția de viceprimar. Bogdan Bejinaru va face echipă cu Gabriel Coica de la Pro România. “Le mulțumesc târgujienilor care au votat echipa PNL pentru Consiliul Local Târgu Jiu și mulțumesc pentru încrederea acordată, colegilor mei din organizația municipală PNL, dar și domnului primar Marcel Romanescu și consilierilor nou aleși, care ma susțin pentru postul de viceprimar al municipiului Târgu Jiu! Nu sunt un om care să arunce vorbe goale, vreau sa demonstrez ca sunt omul care face și sunt sigur că împreună cu echipa condusă de Marcel Romanescu”, a transmis cel nominalizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here