8.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăPoliticLider nou în Pro România!

Lider nou în Pro România!

Mișcări pe scena politică, micile partide își suflă membri. Pro România Gorj a cooptat fostul candidat al Partidului Verde la Camera Deputaților. Marinela Strâmbulescu a fost desemnată purtător de cuvânt al organizației județene Pro România și lider al organizației de femei.

“Consider că venirea mea în Pro România se datorează faptului că este un partid deschis, care pune accent pe meritocrație. Eu nu sunt un om oportunist. Dacă eram, m-aș fi găsit cu siguranță în PNL. Știm cum funcționează lucrurile, dar vreau să construiesc, iar sprijinul din interior este infinit mai mare”, a transmis Marinela Strâmbulescu.

Discuțiile de pe margine, criticate

Liderul organizației județene susține că și în perioada următoare vor ami avea loc veniri în Pro România. „Mă bucur că doamna Strîmbulescu a acceptat oferta noastră, este un om extrem de activ și considerăm că e nevoie de oameni activi în partidele politice. Așa cum spuneam încă de la momentul venirii mele în Pro România, ca președinte interimar, sunt pentru deschiderea partidului. Mă interesează foarte mult, și pe mine și pe colegii mei, să aducem în partid oameni cu vizibilitate, care au ceva de spus, oameni care au un background profesional în spate și care vor să construiască. De pe margine toată lumea critică, pentru că e cel mai ușor”, a declarat peședinte Pro România, Mihai Prunariu.

 De la 1% la 2%

Liderul Partidului Verde, partid abandonat de Strâmbulescu, susține că saltul făcut nu este unul foarte mare, din punct de vedere politic. “Am avut o colaborare foarte bună, îi doresc succes. Vă bucur că a hotărât să intre în politică. E un pas, totuși, de la 1%, la nivel national, la 2%. Alegerea îi aparține. Îi recomand să aibă grijă că în Pro România nu tot ce zboră se mănâncă. E genul de partid care joacă la două capete, uitați în CL Târgu Jiu unde e și cu opoziția și cu puterea”, a transmis liderul Verzilor, Adrian Tudor.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -