Acasa / Politic / Lider PNL: „Să sperăm că prin venirile în PNL ne redresăm”

Lider PNL: „Să sperăm că prin venirile în PNL ne redresăm”

Primarii liberali care au făcut pasul spre PSD, regretați de Marcel Romanescu. Spre deosebire de liderul PNL Gorj Dan Vîlceanu, președintele de la municipiu recunoaște că organizația județeană se află pe pierdere în urma ultimelor plecări.

PNL Gorj numără la ora actuală trei edili pierduți. „Nu pot să-i țin cu forța”, a declarat în permanență Dan Vîlceanu care susține că îi va înlocui. Spre deosebire de el, Marcel Romanescu este sceptic afirmând că în aceste condiții Cosmin Popescu este foarte greu de învins. „Relațiile sunt mai vechi, știu foarte bine că în mare parte primarii PNL au fost ajutați de Consiliul Județean. Sunt primari care au avut o relație foarte bună cu Cosmin Popescu. Vorbim de trei localități, cel puțin până în momentul de față, cu un potențial extraordinar politic, Crasna, Bălești și Bumbești Jiu. Sunt localități mari și pentru noi e o pierdere. Să sperăm că prin venirile în PNL, sunt câțiva primari care își doresc să fac echipă, până acum doar Filip a făcut pasul, să ne redresăm. Știu că PNL, prin președintele Dan Vîlceanu, mai poartă negocieri cu o parte din primarii din județ dar sper ca ei să vină cât mai curând pentru a ne ajuta. Plecarea oricărui primar din PNL este o pierdere. Nu știu ce s-a întâmplat, cred că relația extraordinară pe care o au cu Cosmin Popescu ne-a adus în situația aceasta”, a declarat Marcel Romanescu.

Un comentariu

  1. Puneți o poza actuala, nu din adolescenta acestui tovarăș! Acum are fălci și burta, triple, de hipopotam, sub raza lunii de cleștar, vorba cantecului.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*