Acasa / Headlines / Lider PSD despre candidatul la primăria Târgu Jiu: E posibil să apară și o altă persoană, în afara celor sondați!

Lider PSD despre candidatul la primăria Târgu Jiu: E posibil să apară și o altă persoană, în afara celor sondați!

Președintele executiv al PSD Gorj, dezvăluiri importate. Weber susține că sondajul efectuat de organizația județeană nu certifică desemnarea candidatului pentru primăria municipiului Târgu Jiu. În spațiul public au apărut primele rezultate în urma sondării însă cei nominalizați ca fiind cel mai bine cotați susțin că nu ia în calcul o candiatură.

„Adi Câmpeanu se situează foarte bine în dorința electoratului. Este dorit de mare parte din electoral. Mai sunt câteva persoane la fel de apreciate. Pe noi ne interesează ceea ce vor oamenii. În ultima perioadă ati văzut că au avut loc tot felul de compatații între cei ce au fost la conducerea primăriei și cei ce sunt astăzi. Noi trebuie să vedem care sunt personele pe care electoratul și le dorește. O imagine bună are și Ciprian Florescu și Aurel Popescu. Vom avea candidatul cel mai potrivit”, a declarat președintele executiv al PSD Gorj.

Cămpeanu spune „pas”

Deși toți ochii sunt ațințiți asupra lui, edilul din Runcu susține că nu este interesat de o candidatură la Târgu Jiu. „Eu pot să fiu și pe primul loc dar nu mă interesează primăria municipiului Târgu Jiu. E normal ca din sondaj să facă parte mai multe persoane. Dacă am fost situat pe locul doi asta se datorează faptului că în comuna pe care o coordonez am făcut o treabă foarte bună. Și să fiu foarte cunoscut la nivel de municipiu, nu-mi doresc o candidatură. Mai am mult de muncă la Runcu , de unde am început în 2008, am investiții în derulare pe care vreau să le finalizeze. Îmi doresc să rămân la Runcu nu la Târgu Jiu”, a declarat edilul Adi Cîmpeanu.

Candidat surpriză

Totodată Weber confirmă faptul că PSD poate miza la alegerile din 2020 pe o persoană din afara sondajului.„ E posibil să apară și o altă persoană, în afara celor sondați pentru că luăm în calcul toate variantele. Noi trebuie să câștigăm acestă bătălie” , a mai declarat Weber.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*