Liderii USL au fost așteptați de localnici pentru a-și spune păsurile

0
15

Bătălia electorală pentru primăria orașului Țicleni privind alegerile locale, din data de 10 iunie, se anunță a fi cu sorți de izbândă pentru candidatul USL, Constantin Mazilu. Acesta este susținut de președintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, care va obţine cel de-al treilea mandat la președinția Consiliului Județean Gorj. De asemenea, Constantin Mazilu este susţinut şi de deputatul PSD, Vasile Popeangă.

Pentru a-și arăta dorința de schimbare și faptul că au încredere în liderii Uniunii Social Liberale de la Gorj și în proiectele propuse de aceștia, foarte mulți locuitori din Țicleni au întâmpinat cu interes și chiar i-au invitat pe liderii USL să se fotografieze cu ei. „Aveți o campanie frumoasă și chiar vreau să fac o fotografie cu dumneavoastră, aici în curte la noi, pentru că vă apreciez. Noi vă susținem pe dumneavoastră”, a fost invitația adresată lui Ion Călinoiu din partea unei familii din oraşul Țicleni. „Am văzut că și actualul primar a început să se prezinte cu ce a făcut, dar nu ne convinge. Iese tocmai acum, la sfârșitul campaniei. De ce nu a făcut asta până acum?”, au fost afirmațiile făcute în fața staffului de campanie al USL de către un grup de localnici.

Mai multe activități culturale în Țicleni

O altă mare nemulțumire a oamenilor locului este legată de faptul că în orașul lor, deși există o casă de cultură, aceasta nu este folosită. Aici lipsesc aproape cu desăvârșire acțiunile culturale, actuala administrație publică locală fiind acuzată de către oamenii din Țicleni de dezinteres în acest sens. „Vrem și noi mai multe acțiuni culturale în Țicleni. Nu se face nimic. Chiar dacă suntem oraș, din punct de vedere al activităților-cultural artistice suntem codași. Vrem și noi periodic câte un spectacol de muzică populară, câte o piesă de teatru, o lansare de carte”. Nemulțumirea a venit în egală măsură din partea tinerilor, cât și a pensionarilor.

Călinoiu: Doleanțele oamenilor sunt prioritare

„Propunerile oamenilor reprezintă pentru mine pulsul real al localității în care ei locuiesc. Iar acestea au întâietate atunci când administrația județeană alcătuiește planul de proiecte pentru îmbunățățirea condițiilor de viață într-o comunitate. Orașul Țicleni reprezintă o localitate foarte importantă pentru Gorj și se poate mai mult. Trebuie un om cu experiență care să coordoneze actul administrativ de aici și care să fie aproape de oameni și să facă mai mult pentru ei. Conceperea proiectelor pleacă de la nivel local, tocmai pentru a fi cu adevărat eficiente. De aceea e nevoie de oameni care știu ce și când să facă și mai ales cum să acționeze în folosul comunității pe care o reprezintă”, a declarat Ion Călinoiu în urma discuțiile pe care le-a avut cu localnicii din Țicleni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here