„Luis Popa o spune răspicat! Își dorește să fie luat în considerare pentru o candidatură la Primăria Târgu Jiu”

0
24

Social-democratul Luis Popa nu a renunțat la gândul de a candida pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu! Șeful Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj spune că își dorește să fie inclus într-un nou sondaj de opinie pentru șefia primăriei. Asta după ce noul președinte al PSD Gorj, Mihai Weber, a dat de înțeles că este posibil să fie organizat un nou sondaj de opinie, pentru a fi găsită persoana cu cele mai mari șanse de câștig.

Rezultatele sondajului realizat deja de PSD pentru stabilirea candidatului la Primăria Târgu Jiu nu au fost făcute publice, însă noul președinte Mihai Weber a explicat zilele trecute că se lucrează la alcătuirea unui nou grup de potențiali candidați, iar, în funcție de anumite filtre, va fi aleasă persoana cu șansele cele mai mari. Asta înseamnă că un nou sondaj ar putea fi efectuat de PSD în scurt timp. Printre cei care s-au arătat interesați să fie incluși în sondaj se numără și Luis Popa, care spune, cât se poate de clar, că vrea la primărie.

Vrea să facă treabă

„Luis Popa este interesat să fie inclus în toate sondajele care vor avea loc în cadrul PSD. Luis Popa o spune răspicat! Își dorește să fie luat în considerare pentru o candidatură la Primăria Municipiului Târgu Jiu și Luis Popa vrea să facă treaba indiferent unde îl va duce viitorul. Nu îmi doresc să fiu sondat pentru alegerile parlamentare, pe mine mă interesează Primăria Municipiului Târgu Jiu și orașul Târgu Jiu, deoarece consider că sunt un tânăr care are multă experiență în spate, a dezvoltat foarte multe proiecte și cred că aș putea să îmi pun amprenta în mod pozitiv asupra acestui oraș”, a declarat social-democratul Luis Popa, directorul Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here