Luptătorii ai CSM Târgu Jiu, medaliați la Cupa Aktiv

0
93

Tinerii luptătorii ai CSM Târgu Jiu, antrenați de Mădălin Gorjanu, au participat, pe 24 iulie, la un puternic turneu juvenil de lupte, care s-a desfășurat în municipiul Motru. Trei sportivi legitimați la CSM Târgu Jiu Peciuc au urcat pe podium la categoriile lor de greutate. Este vorba de Nicolae Curcă, Florin Curcă și Yanis

„La prima ediției a Cupei Aktiv Motru, desfășurată pe 24 iulie, în Sala de Sport a Colegiului Tehnic Motru, CSM Târgu Jiu a intrat în competiție cu Nicolae Curcă la categoria 52 de kg, Florin Curcă la categoria 18 kg și Yanis Peciuc la categoria 35 de kg.

La competiția de la Motru au participat 10 cluburi: ACS Aktiv Padea (organizator), CSM Târgu Jiu, CS Pandurii Târgu Jiu, CSM Craiova, CSM Reșița, CSS Reșița, CSM Drobeta Turnu Severin, CS Caraimanul Bușteni, SCM Dunărea Giurgiu, CS Dumbrava Câlnic.

Sportivii CSM Târgu Jiu au fost printre remarcații primei ediții a Cupei Aktiv Motru. Astfel, Florin Curcă a terminat pe locul 1 la categoria 18 Kg, în timp ce Yanis Peciuc a obținut locul 1 la categoria 35 de Kg. Pe podium a urcat și Nicolae Curcă la categoria 52 de Kg. Acesta a obținut locul 2 la categoria sa“, se arată într-un comunicat al CSM Târgu Jiu.

„Un eveniment reușit”

Mădălin Gorjanu, antrenor la secția de lupte a CSM Târgu Jiu, a spus că participarea sportivilor a fost o reușită: „A fost o bună oportunitate pentru tinerii sportivi de la CSM Târgu Jiu să-și măsoare forțele cu alți voinici, de la alte structuri sportive și să se familiarizeze cu suprafața oficială de lupte. Mă bucur că fiecare sportiv a avut minim trei meciuri și că toți au reușit să urce pe podium. Consider că a fost un eveniment reușit.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here