10.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăPoliticLupulescu vrea schimbarea lui Dian Popescu!

Lupulescu vrea schimbarea lui Dian Popescu!

Vezi ce îi răspunde preşedintele PNL Gorj

Tensiune în rândul liberalilor gorjeni! Preşedintele PNL Târgu-Jiu, Octavian Lupulescu, a făcut o serie de declaraţii la adresa lui Dian Popescu, pe care îl vrea schimbat din funcţia de preşedintele al PNL Gorj, acuzându-l că nu s-a implicat în campania electorală, dar şi de faptul că nu îşi respectă colegii. În replică, Dian Popescu îl acuză pe şeful de la organizaţia municipală de lipsă de caracter.

O parte din liberalii gorjeni vor schimbarea din funcţia de preşedinte al vechiului PNL Gorj a lui Dian Popescu. Unul dintre aceştia este Octavian Lupulescu care se arată vehement la adresa lui Dian Popescu, despre care spune că nu s-a implicat în campania electorală şi că ar trebui să lase locul liber celor care au muncit în partid. „Doresc schimbarea lui Dian Popescu pentru că nu s-a implicat în campania electorală. De la început şi până la sfârşit a avut o atitudine sfidătoare la adresa celor care munceau în partidului. De la început, din prima zi şi până în ultima zi, a avut o atitudine neconformă cu privire la candidatul pe care noi trebuia să îl susţinem. Pentru că nu ştie să vorbească frumos, nu ştie să îşi respecte prietenii, pentru că nu ştie să îşi respecte oamenii din partid, pentru treaba asta trebuie schimbat Dian Popescu”, a declarat preşedintele PNL Târgu-Jiu, Octavian Lupulescu.

Dian Popescu: „Este un om fără caracter”

În ceea ce îl priveşte pe liderul liberal, acesta a afirmat că regretă că el l-a adus pe Lupulescu în partid şi în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, acuzându-l de lipsă de caracter. „Este un om fără caracter. Recunosc eu l-am adus, l-am cunoscut acum 30 de ani, n-am ştiut că el are probleme. L-am scos de undeva din necunoscut şi l-am pus într-o anumită funcţie, l-am pus chiar preşedintele organizaţiei municipale”, a declarat preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu. Mai mult decât atât, acesta a susţinut că organizaţia municipală a obţinut cele mai proaste rezultate la alegerile prezidenţiale şi că tocmai din acest motiv a decis schimbarea lui Lupulescu de la conducerea PNL Târgu-Jiu. „Dacă se uită la rezultatele pe care le-a obţinut organizaţia municipală, va observa că a obţinut cele mai proaste rezultate din sudul României. Poate nu ştie că organizaţia PNL Gorj este pe primul loc în sudul României, în Oltenia şi în celelalte zone, ca atare vis-a-vis de rezultate el trebuie să tacă, iar vis-a-vis de caracter cred că nu mai avem ce discuta. El oricum nu va mai avea loc în cadrul organizaţiei municipale, începând de săptămâna viitoare îl voi schimba”, a mai precizat Dian Popescu.

- Advertisement -
Articolul precedentPSD Gorj, la raport!
Articolul următorŞefi doar doi ani, în Directorat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -