Manţog îşi anunţă revenirea la PD-L Gorj

0
8

Deşi în ultima perioadă s-au vehiculat diverse zvonuri privind trecerea lui Ionel Manţog la UNPR sau PP-DD, fostul lider democrat-liberal a anunţat că este gata să revină la organizaţia PD-L Gorj, având în vedere atât taberele create în filiala judeţeană condusă de Ion Ruşeţ, cât şi dezorganizarea existentă. Deşi recunoaşte că politicienii sunt foarte huliţi de populaţie în aceste timpuri, Ionel Manţog pare dispus să se sacrifice pentru binele PD-L la Gorj. Manţog a criticat situaţia în care se află organizaţia judeţeană condusă de Ion Ruşeţ. Dacă ar mai conduce PD-L Gorj, Manţog spune că ar reorganiza partidul şi ar atrage oameni noi.

În ultima perioadă, organizaţia PD-L Gorj a intrat într-un con de umbră, în opinia fostului lider Ionel Manţog, cel care a condus mult timp partidul. Dacă ar mai deţine şi acum această funcţie, Ionel Manţog a declarat exclusiv pentru Radio Omega că ar reorganiza filiala de la Gorj a Partidului Democrat-Liberal. Acest proces ar presupune inclusiv forţe proaspete, capitol la care partidul suferă în acest moment. Deşi anumiţi lideri PD-L de la Bucureşti l-au vrut pe Manţog înlăturat în 2009 de la partid, acum, aceştia par să-l regrete, Ion Ruşeţ, actualul şef al pedeliştilor gorjeni neridicându-se la nivelul aşteptărilor. „Cred că-i trebuie nu numai reorganizare filialei. Cred că-i trebuie mai multe, îi trebuie şi o împrospătare de resurse umane, cred că-i trebuie obiective, cred că îi trebuie mesaje electorale, sigur, poate le are şi aşteaptă campania să le spună. Dar asta nu-i treaba mea”, a declarat Ionel Manţog pentru Radio Omega.

Manţog: „Dacă în PD-L ar fi foarte bine, n-aş intra în politică”

Fostul lider al PD-L Gorj, Ionel Manţog, s-a dezis, vineri, de clasa politică, susţinând, totodată, că de vină pentru situaţia în care s-a ajuns în România sunt politicienii. Prezent la şedinţa Consiliului Judeţean Gorj, Ionel Manţog a criticat activitatea organizaţiei de la Gorj a PD-L spunând că tocmai acest motiv îl determină să-şi dorească să reintre în politică. „Dacă aş crede că lucrurile ar merge bine în PD-L Gorj nu mi-aş arăta disponibilitatea de a participa la activitatea partidului. Dacă ar fi foarte bine n-aş avea niciun motiv să reintru în politică” a mai spus pentru Radio Omega, Ionel Manţog. Conform Statutului PD-L, Ionel Manţog susţine că s-a autosuspendat din partid din cauza problemelor penale pe care le are. Totuşi, acesta reprezintă PD-L în continuare în Consiliul Judeţean Gorj şi încasează lunar indemnizaţia de consilier judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here