Manţog nu vrea şefia UNPR Gorj

0
7

Fostul lider al PDL Gorj, Ionel Manţog, a dezminţit într-o oarecare măsură, speculaţiile cum că ar fi interesat de preluarea organizaţiei UNPR Gorj, odată cu plecarea deputatului Dan Ilie Morega din filială. Manţog a declarat pentru „Acces Tv”, că zvonurile sunt fără fond şi premature.

Întrebat dacă confirmă zvonurile lansate cu privire la posibilitatea de a prelua frâiele filialei Gorj a UNPR, democratul Ionel Manţog a precizat că nu este omul care să bată la uşile partidelor pentru a deveni preşedinte. „Nu sunt tipul de om care să bată la poarta vreunui partid să-l pună preşedinte. Este un proces lung, complex iar paşii ar trebui făcuţi dinspre partid”, a mai precizat democratul gorjean.

Manţog: „Rămân la dispoziţia PDL”

În continuarea declaraţiilor date, acesta a întărit faptul că rămâne la dispoziţia organizaţiei PDL Gorj, încât atunci când problemele juridice pe care le are se finalizează, să i se spună dacă mai este nevoie de activitatea sa politică sau nu. Nici conducerea PDL Gorj nu a comentat zvonurile vehiculate. Liderul democrat Ion Ruşeţ a declarat că nu poate să se pronunţe. „Nu pot să mă pronunţ. Dacă va dori rămâne la atitudinea dumnealui. Probabil UNPR se gândea mai demult la o înlocuire”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here