13.7 C
Târgu Jiu
duminică, mai 24, 2020
Acasă Headlines Marcel Romanescu, atitudine de perdant? Nu știe dacă mai vrea la Primărie:...

Marcel Romanescu, atitudine de perdant? Nu știe dacă mai vrea la Primărie: „PNL are posibilitatea să își desemneze alt candidat!”

Marcel Romanescu nu s-a hotărât dacă va mai candida sau nu pentru un nou mandat la Primăria Municipiului Târgu Jiu. Liberalul a lăsat încă o dată să se înțeleagă că PNL ar putea alege o altă persoană pentru lupta electorală de la Târgu Jiu și a declarat că nu va intra într-o bătălie în care nu ar avea șanse. În opinia acestuia, decizia va depinde în mare măsură de rezultatele muncii administrative și de gradul de satisfacție pe care îl au târgujienii.

Declarațiile lui Marcel Romanescu alimentează din nou zvonurile că PNL s-a orientat spre un alt candidat la Primăria Târgu Jiu, asta în ciuda faptului că mai mulți liberali îl văd deja președinte al organizației județene. „Eu nu îmi anunț o astfel de intenție, pentru că e prematur. În acest moment trebuie să văd exact care sunt evoluțiile activității de primar și după aceea să mă gândesc la un nou mandat de primar sau de parlamentar. În condițiile în care, la un moment dat, cetățenii din Târgu Jiu văd că lucrurile evoluează într-un mod pozitiv, sunt convins că ei vor fi cei care mă vor susține într-o astfel de potențială candidatură. Sunt 12.000 de cetățeni ai municipiului care m-au ales și mă interesează în mod deosebit să văd care le este părerea după această perioadă de mandat. Va fi și în funcție de un sondaj. Nu voi intra într-o bătălie în care nu voi avea șanse”, a declarat Marcel Romanescu la Radio Infinit.

„Eu aș fi primul care nu ar solicita o candidatură”

Primarul Târgu Jiului spune că PNL-ul nu duce lipsă de potențiali candidați la Primăria Târgu Jiu, iar în cazul în care un alt coleg s-ar potrivi mai bine pentru această funcția, l-ar susține în alegeri. „La momentul acesta, obiectivul este să îmi duc la bun sfârșit și cu rezultate bune mandatul de primar. În condițiile în care lucrurile merg bine, și politic putem să privim în viitor. PNL are oricând posibilitatea să își desemneze un alt candidat. Eu aș fi primul, în condițiile în care lucrurile nu ar merge bine, care nu ar solicita o astfel de candidatură PNL-ului, pentru că nu e normal. Dacă ai șanse, merită să intri în bătălie și să fii competitor, dar eu, de dragul de a intra într-o competiție numai pentru a fi competitor, nu voi intra niciodată”, a mai declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

A pierdut lupta cu boala. Tânără mămică, operată de cancer, s-a stins

Ana Maria Vîrjan, o tânără mămică a unei fetițe de numai 6 ani s-a stins din viață la numai 36 de ani. Aceasta a...

Gore Popescu: „Este posibil ca şi alţi jucători în afara celor cinci să plece de la noi”

Restructurări masive la Energia. Antrenorul Vasile Stângă a părăsit banca târgujienilor, iar la câteva zile după un contingent de cinci jucători au fost trecuţi...

Weber: Pătrășcoiu va explica public care sunt considerentele profesionale sau de altă natură pentru decizia numirii lui Călinoiu.

Dacă îmi cerea cineva o parere, consider că trebuia promovată o persoană tânără,dinamică și cu cunostinte în domeniu. Reporter: Ce părere aveți despre angajarea domnului...

„Avem nevoie mare de puncte” – Tot Grig: „Sunt un fericit că am putut vedea un meci fantastic ca Barca-Real”

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş se gândeşte la ultimele două meciuri din acest an 2010. Tehnicianul plănuieşte să facă cât mai multe rezultate pozitive şi...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini