Marcel Romanescu şi Ionuţ Crăc şi-au depus candidaturile în prezenţa liderilor de la centru

0
13

pnl 3Marcel Romanescu şi-a depus ieri candidatura pentru Primăria Târgu-Jiu în prezenţa liderilor PNL. Acesta a fost însoţit de Ludovic Orban şi senatorul Florin Roman, precum şi de preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, care a precizat că Romanescu se bucură de toată susţinerea partidului în această competiţie electorală. Tot ieri, şi-a depus dosarul de candidat pentru funcţia de primar al comunei Drăguţeşti şi Ionuţ Crăc.

pnl 2Liderii PNL au fost prezenţi la Târgu-Jiu pentru a-i susţine pe candidaţii partidului la alegerile parţiale din 11 iunie. „Am ţinut să fiu prezent aici pentru că îl cunosc foarte bine pe Marcel Romanescu, nu chiar aşa bine pe domnul Crăc. Consider că pentru Târgu-Jiu este o şansă reală candidatura lui Marcel Romanescu. După 27 de ani de culoarea roşu, este timpul să schimbăm culoarea. La semafor când este culoarea roşu, stai pe loc. Am stat destul pe loc în Târgu-Jiu şi cred că este momentul să trecem pe galben intermitent, astfel încât să putem merge înainte şi să dăm o şansă tinerilor, copiilor, tuturor celor care vor să trăiască aici, să îşi realizeze o carieră şi să poată cu adevărat să obţină venituri decente, iar lucrul acesta nu se poate realiza decât dacă o să vedem şi noi parcuri industriale în jurul municipiului Târgu-Jiu, să vedem iniţiative privitoare la organizarea de evenimente majore care să atragă oameni din toată lumea, să vedem pe cineva care vrea să facă mai mult decât administrare curentă în Târgu-Jiu”, a precizat Ludovic Orban.

pnl-confMarcel Romanescu a declarat că este o onoare pentru el faptul că i-au fost alături, la depunerea candidaturii, oameni importanţi de la nivelul PNL. „Candidez pentru prima dată la această funcţie de primar al municipiului Târgu-Jiu, dar recunosc că în cei 16 ani de activitate politică nu am avut niciodată onoarea să îmi depun o candidatură alături de viitorul preşedinte al Partidului Naţional Liberal, aici mă refer la domnul Ludovic Orban. Vreau să îi asigur pe târgujieni că voi fi primarul tuturor târgujienilor. Nu voi fi primarul unui anumit segment de cetăţeni sau unui anumit segment de oameni de afaceri. Chiar dacă este un mandat scurt, de trei ani de zile, eu cred că vor avea posibilitatea să facă comparaţie între ceea ce a fost în ultimii 17 ani şi ceea se va face în următorii trei ani”, a declarat Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here