Membrii PMP și Pro România, invitați de Mihai Weber în PSD

0
170

Steag alb, ridicat de liderul PSD Gorj. Mihai Weber îi așteaptă în PSD pe cei care doresc să construiască, alături de social-democrați, un viitor pentru județul Gorj. Sunt așteptați în echipă membrii ai formațiunilor Pro România și Partidului Mișcarea Populară.

Liderul PSD Gorj susține că invitația lansată vine în urma unor discuții purtate cu colegii de partid. Mihai Weber este convins că există și în alte formațiuni politice, care nu se mai regăsesc în Parlament, oamenii de bună credință care ar putea pune umărul la dezvoltarea județului.  “Vreau să fac o invitație către cei din Pro România și PMP de la Gorj. Ne-am gândit, am discutat și cu colegii mei din PSD, iar ușa partidului este deschisă pentru toți cei care nu s-au mai regăsit în formațiunile politice care nu au făcut pragul electoral, respectiv Pro România și PMP. Sunt oameni de partid, anumite persoane care au fost la un moment dat și în PSD sau în alte formațiuni de stânga. Vreau să le fac o invitație tuturor acestor oameni, cu o singură condiție. Să fie oameni de echipă, iar interesul personal să nu primeze interesului echipei. Sunt bineveniți și ușa este deschisă pentru toți cei care vor să se alăture unei echipe unite, așa cum este echipa de la PSD Gorj. Vrem să construim împreună, pentru că interesul nostru este unul singur, ca acest județ să aibă viitor”, a transmis liderul județean.

Vechii colegi

Întrebat dacă propunerea îi vizează și pe foștii parlamentari Alin Văcaru și Florin Cârciumaru, Mihai Weber a evitat un răpuns clar. “Nu mă refer la domnii Alin Văcaru și Florin Cârciumaru. Nu am făcut niciun fel de nominalizare, am spus că pentru toți cei care vor să înțeleagă că cel mai important lucru este echipa. Dacă pot să construiască și să fie alături de echipă, cu dragă inimă. Pentru cei care, la un moment dat, au avut drumuri separate sau interese personale mult mai puternice decât interesul echipei, nu. Avem și un filtru cât se poate de clar, dar nu fac referire la nicio persoană. Am spus că pentru toți cei din PMP, ALDE, Pro România și așa mai departe. În general, invitația este lansată pentru toți cei care vor să construiască alături de noi”, a mai declarat liderul PSD Gorj, Mihai Weber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here