Acasa / Headlines / Mesajul lui Romanescu pentru taberele pro și contra venirii sale în PSD

Mesajul lui Romanescu pentru taberele pro și contra venirii sale în PSD

Marcel Romanescu le transmite pesediștilor care au început să se încaiere între ei că nu are de gând să lase PNL-ul pentru PSD. În rândul social-democraților s-au format deja două tabere care au opinii contrare privind posibila venire a lui Marcel Romanescu la PSD, însă primarul liberal al Târgu Jiului dă asigurări că nu poartă astfel de negocieri.

Pesediștii gorjeni au mai găsit un motiv să se certe între ei, după episoadele privind funcția de președinte, desemnarea candidatului la Primăria Târgu Jiu sau primirea în partid a lui Ciocea și Călinoiu. Vestea că Marcel Romanescu negociază la București un transfer în PSD i-a făcut pe unii, precum Gabriel Giorgi, să declare că îl primesc cu brațele deschise, în timp ce pesediști precum Adrian Tudor și Aurel Popescu susțin că partidul nu are nevoie de candidați „de import”. Romanescu vrea să îi liniștească și spune că nu pleacă din PNL. „Nu eu am dat curs acestor discuții. Eu mi-am câștigat mandatul din partea PNL și orice trecere în momentul de față spre o altă formațiune politică ar presupune pierderea mandatului, lucru pe care nu mi-l doresc. Pentru 2020 nu iau în calcul în acest moment decât candidatura la Primărie din partea PNL”.

„Port discuții la cel mai înalt nivel”

Romanescu îi transmite și lui Eduard Lădaru, cel care a lansat zvonul că își pregătește plecarea din PNL, că nu țintește funcții politice de conducere și nici nu negociază cu Dragnea sau Tăriceanu. „Dacă voiam să conduc un partid, candidam în PNL atunci când au avut loc alegeri. Eu sunt mulțumit cu funcția pe care o am în momentul de față, cea de președinte al organizației municipale. Nu mă interesează funcții de conducere în alte partide, cum nu m-a interesat nici funcția de președinte al organizației județene în PNL. Sunt excluse astfel de discuții. Port discuții la cel mai înalt nivel și voi purta orice fel de discuții care pot să ajute lucrările din municipiul Târgu Jiu. Asta mă interesează în mod deosebit, să demareze lucrări la Târgu Jiu. Partea politică mai poate aștepta. Avem alegeri în 2020 și este suficient timp pentru discuții”, a mai declarat Marcel Romanescu.

Un comentariu

  1. Ba sa rămână acolo in pnl-ul lui de 5%. Ne e de mai mare ajutor asa. Între timp, poate mai face ceva carte la seral sau in privat.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*