Acasa / Headlines / Mihai Weber: „Am rugat-o pe doamna Sorina Pintea să viziteze un spital închis de guvernarea PDL”

Mihai Weber: „Am rugat-o pe doamna Sorina Pintea să viziteze un spital închis de guvernarea PDL”

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, va veni sâmbătă în județul Gorj, urmând să viziteze spitalul de la Bumbești Jiu. Anunțul a fost făcut de către președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber.

„Am rugat-o pe domana Sorina Pintea, Ministrul Sănătății, ca sâmbătă când va veni în județul Gorj să viziteze spitalul de la Bumbești Jiu, spital închis pe vremea guvernării PDL și redeschis de guvernarea PSD. A promis că va face această vizită, cu atât mai mult că acest spital urmează să primească 20 de miliarde lei vechi”, a precizat președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber.

În același timp, Mihai Weber a declarat că toate solicitările făcute de către directorii spitalelor din județul Gorj au fost aprobate, urmând ca în perioada următoare să primească sumele solicitate.

Un comentariu

  1. Mihaita baiat cuminte de pe campul de Linga Lic.Ec Th. timpurile inchid imaginea realitatii ?! Nu te uita peste gard,vorbeste despre tine despre ce a realizat partidul din care faci parte in cei aprox. 30 de ani/cca.!!! Incapacitatea profesionala obliga omul sa se apere ,dar, modul in care o face trebuie sa fie corect,legal,bazat pe ce se poate dovedi ! Lipsa de educatie naste monstrii , duce la indepartarea de realitate, duce la o viata in ,,dorul lenii,, asa ca sa respiram,restul nu stiu daca e nevoie ?! Cind te gaseam la gard si priveai prin plasa ma bucuram , ma bucuram ptr.ca mai mult sau mai putin aveam toti aceeasi educatie,eram toti ,,capabili,, si stiam ca putem avea o gandire sanatoasa in ,,pas cu vremurile,, !Am descoperit ca acel copil educat,capabil si timid incearca sa muste n…borduri !! Dantura si picioarele trebuiesc ingrijite sa poata sa reuseasca sa ne fie de folosinta toata viata , deci , lasa ,,tabloul ,, si incearca sa dai culoare realitatii !

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*