Mihai Weber așteaptă răspunsuri de la ministrul Energiei pentru continuarea activității la CEO

0
139

Deputatul de Gorj, Mihai Weber, așteaptă în zilele următoare răspunsuri concrete de la Ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe tema Planului de restructurare a Complexului Energetic Oltenia și a ultimelor discuții cu specialiștii Comisiei Europene. Parlamentarul a declarat că sunt de interes public toate demersurile făcute de către instituțiile statului pentru salvarea unei companii care este strategică pentru Sistemul Energetic Național.

Ministrul Energiei trebuie să transmită un punct de vedere față de solicitarea care i-a fost transmisă. Liderul PSD Gorj este nemulțumit și că ministrul Energiei nu a fost până acum prezent la Complexul Energetic Oltenia pentru a le explica salariaților ce se va întâmpla cu societatea în următorii ani și dacă se mai poate vorbi despre siguranța locurilor de muncă și pentru ce perioadă de timp.

În opinia lui Mihai Weber, administrația companiei trebuie să informeze atât sindicatele, cât și salariații, prin intermediul sindicatelor, asupra pașilor care sunt făcuți pentru plata certificatelor de CO2 și pentru asigurarea unei continuități în activitate. Este important să existe predictibilitate în activitate și ar trebui să fie disponibile mai multe scenarii cu privire la plata certificatelor de CO2 și cu privire la restructurarea companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here