Acasa / Headlines / Mihai Weber: „Eu chiar mi-aș dori să avem un guvern format din membri opoziției”

Mihai Weber: „Eu chiar mi-aș dori să avem un guvern format din membri opoziției”

Liderul PSD Gorj este convins că moțiunea de cenzură nu va trece. Weber crede că opoziția nu își va asuma guvernarea țării deși se laudă că vor da jos cu actualul Guvern. „Eu chiar mi-aș dori să avem un guvern format din membri opoziției pentru că ar fi singura modalitate în care oamenii pot să compare ce s-a făcut și ce se va face”, declară liderul puterii din Gorj.

Social-democrați stau relaxați în privința moțiunii de cenzură depusă de opoziție. De la Gorj situația este văzută ca un eșec fără ezitare. Liderul județean este convins că liberalii se joacă de-a guvernarea. „Moțiunea nu va trece și nu avem emoții pentru că, în primul rând, nu ni se oferă o nominalizare de premier. Partidele din opoziție nu fac decât să-și bată joc de români. Când vrei să schimbi ceva vii cu o formulă în loc. A guverna o țară nu este o joacă, nu este ușor! Ei nu se înțeleg la a trage în aceiași direcție. Unii vor alegeri anticipate, alții nu, unii vor să intre la guvernare, alții nu, unii vor guvern politic, alții nu! Toate aceste afirmații nu fac decât să demonstreze că sunt în campanie electorală și își doresc doar să atragă un capital electoral, nu un act responsabil de a guverna țara!”, a declarat liderul PSD Gorj.

Ar fi bine să treacă?

Pe de altă parte Weber declară că și-ar dori ca PSD să plece de la Guvernare pentru ca, spune el, doar așa s-ar vedea cu adevărat realizările actualei guvernări. „Eu chiar mi-aș dori să avem un guvern format din membri opoziției pentru că ar fi singura modalitate în care oamenii pot să compare ce s-a făcut și ce se va face. În tot acești ani sunt lucruri care nu pot fi negate. Vorbim despre creșteri semnificative de venituri, despre majorări ale punctului de pensii, despre subvenții în agricultură, construirea de școli și grădinițe, despre dotări în spitale, avem cazuri clare în Gorj prin cele peste 300 de miliarde de lei alocate unităților sanitare din județ pentru achiziționare de echipamente moderne. Deci, chiar i-aș dori să vedem o guvernare a opoziției deși asta ar însemna să creăm nemulțumiri în rândul populației, lucruri pe care nu le dorim. Nu au fost în stare să-și aduce oamenii, nu vor să vină să lucreze în wekend, deși și-ar dori ziua de sâmbătă zi lucrătoare. Este de datoria lor să strângă acele voturi, însă, la validarea moțiunii le-au lipsit 40 de oameni. Este o joacă pentru ei și o bătaie de joc la adresa poporului român”, a mai declarat Mihai Weber.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*