Acasa / Headlines / Mihai Weber, în echipa centrală a PSD. ”PSD trebuie să dea dovadă de unitate și de forță”

Mihai Weber, în echipa centrală a PSD. ”PSD trebuie să dea dovadă de unitate și de forță”

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber a fost numit vicepreședinte la nivel național. Decizia vine după ce organizația județeană a obținut un scor fruntaș la alegerile prezidențiale. “PSD trebuie să dea dovadă de unitate și de forță”, este mesajul pe care Mihai Weber l-a transmis colegilor din teritoriu.

Partidul Social-Democrat are conducere nouă. După demisia Vioricăi Dăncilă, funcția de președinte interimar și-o asumă Marcel Ciolacu, cea de-a doua poziție revenindu-i lui Paul Stănescu, cea de secretar general interimar. Lista este continuată cu cei 15 vicepreședinți, pe regiunea Sud-Vest regăsindu-se liderul PSD Gorj Mihai Weber care și-a intrat rapid în rol și le-a transmis colegilor din teritoriu un mesaj de unitate.

„Partidul numărul unu”

“Pierderea alegerilor prezidențiale reprezintă un semnal din partea electoratului de care PSD este obligat să țină seama, și asta deoarece electoratul este, întotdeauna, cel care indică direcția în care partidele politice trebuie să se îndrepte. PSD nu trebuie să facă excepție și trebuie să se adapteze. Trebuie să schimbăm lucrurile în interiorul partidului, pentru a redeveni credibili. Este nevoie de un nou comportament politic și de o nouă ofertă politică pentru electorat. Meritocrația, întoarcerea la popor, unitatea și echilibrul trebuie să fie noile cuvinte de ordine, de la care PSD nu trebuie să se abată dacă dorește să redevină partidul numărul unu în preferințele electoratului. Gestul echipei de conducere, de a-și depune mandatul, este unul onorabil. Colegii noștri vor rămâne, însă, alături de noi, iar eu sunt sigur că fiecare dintre noi putem învăța din greșelile trecutului. De aceea, în această perioadă, PSD trebuie să dea dovadă de unitate și de forță. Social-democrații trebuie să strângă rândurile pentru a putea reconstrui un PSD care să reprezinte tot electoratul de stânga din România”, a transmis liderul PSD Gorj, Mihai Weber.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*