6.8 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 21, 2021
AcasăHeadlinesMihnea Costoiu, în campanie în carierele miniere

Mihnea Costoiu, în campanie în carierele miniere

Ministrul pentru Învățământ Superior, Cercetare Ştiințifică și Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, îşi continuă campania electorală pentru a obţine pe 25 mai postul de Senat de pe Colegiul 2, în ciuda vremii. Mihnea Costoiu a stat de vorbă în aceste zile cu cadrele didactice din judeţ, a participat la diferite evenimente organizate în învăţământ, dar a schimbat pantofii cu cizmele de cauciuc şi a mers şi în mediul rural, acolo unde oamenii din anumite localităţi sunt afectate de inundaţii.

Social-democratul Mihnea Costoiu a decis să ducă o campanie curată şi elegantă, fără a-şi ataca adversarii politici. Acesta a ales să se întâlnească cu toate categoriile profesionale, vizitând mai multe societăţi economice, fabrici şi unităţi cu personal numeros. Mihnea Costoiu a anunţat că va merge şi în carierele miniere din Gorj pentru a-i convinge pe salariaţii Complexului Energetic Oltenia să-l susţină la Senat, dar va merge, de asemenea, şi la companiile de petrol şi energie de pe teritoriul Gorjului. „De dimineaţă m-am văzut cu aproape 400 de oameni din diferite localităţi. La Târgu-Cărbuneşti şi Târgu-Jiu voi continua să vizitez şi unităţile economice. Nu mă împiedică foarte mult ploaia. Până acum, reacţia oamenilor din teritoriu a fost foarte bună. Foarte mulţi oameni, printre care şi profesori, îmi solicită rijinul şi îmi un că vor altceva, vor o şansă pentru judeţ, o şansă mai mare care poate fi dată de un om care are o altă deschidere la nivel guvernamental. Eu îmi re ect contracandidaţii şi îmi văd de campania mea, nu de a lor. Voi merge peste tot. Voi merge şi în carierele miniere, şi în energie şi petrol şi la medici şi la profesori, vreau să mă văd cu toate categoriile profesionale şi sociale, în ecial cu oamenii care au rămas fără locul de muncă. Ei trebuie ajutaţi”, a declarat Mihnea Costoiu, candidatul PSD la Senat.

Costoiu, susţinut de Szabo şi Ilie Năstase

Ilie Năstase, fost jucător profesionist de tenis de câmp, şi Gabriela Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului, trebuiau să ajungă, joi, la Târgu-Jiu pentru a se întâlni cu autorităţile locale în vederea continuării proiectelor de promovare a ortului de performanţă în rândul tinerilor gorjeni. Totodată, aceştia intenţionau să meargă în campanie alături de Mihnea Costoiu pentru a-l susţine la alegerile parţiale. Din cauza vremii, însă, cei doi celebri foşti ortivi nu au mai putut ajunge cu avionul la Gorj, contramandând vizita pentru săptămâna viitoare. Ministrul pentru Învățământ Superior, Cercetare Ştiințifică și Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, a anunţat că nici ministrul Sănătăţii, Nicoale Bănicioiu, nu a mai putut ajunge, joi, la Târgu-Jiu. Bănicioiu trebuia să participe la simpozionul “Patologia re iratorie în practica medicală curentă”, dar vremea i-a pus piedici.

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -