Acasa / Headlines / Ministrul Economiei, în vizită la UM Sadu. Unitatea va beneficia de sprijin financiar!

Ministrul Economiei, în vizită la UM Sadu. Unitatea va beneficia de sprijin financiar!

Se mărește lista oficialilor care vor ajunge în Gorj în acest wekend. Pe lângă premierul Dăncilă, ministru Finanțelor,  Apelor și Pădurilor dar și Agriculturii vor mai face parte din delegație și Niculae Bădălău ministrul Economiei dar și Sorina Pintea ministrul Sănătații. Cei de pe urmă vor face o vizită și la Bumbești Jiu unde Guvernul a alocat sume de bani importante pentru dezvoltarea comunității din Sadu.

În vizita efectuată la Gorj premierul va bifa și o acțiune în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Viorica Dăncilă va sta de vorbă cu administrația CEO și va anunța ce are în plan pentru sprijinirea companiei. „Va fi o prezență destul de masivă pentru că a existat și va exista în continuare preocupare pentru ca activitatea Complexului să nu aibă de suferit, ci să aibă un viitor. Doamna prim ministru alături de reprezentanții din ministerul Energiei și ministrul Deneș vor face o vizită aplicată la Termocentrala de la Rovinari. Vom discuta cu conducerea, administrația dar și cu angajații și reprezentanți ai unor sindicate care vor avea ocazia să vorbească cu doamna Dăncilă, cu domnul Vișan și cu domnul Deneș. Noi sperăm să ajungă la întâlnire și domnul Teodorovici.  Se știe foarte bine că plata certificatelor de CO2 împovărează activitatea Complexului. Doamna premier va veni și cu soluții însă sunt anumite date pe care domnia sa le va comunica acolo”, a declarat președintele PSD Mihai Weber.

Bădălău merge la Uzina Mecanică Sadu

Vizite importante vor avea loc și în Bumbești Jiu. Oficialul din Ministrul Economiei va vizita Uzina Mecanică Sadu iar Sorina Pintea va merge la spitalul orășenesc din oraș. „Domnul Bădălău va ajunge la Gorj împreună cu doamna ministru Sorina Pintea care și-a anunțat vizita la Spitalul din Sadu, un spital închis pe vremea PD_L-ului dar care acum a beneficiat de sprijin financiar de 20 miliarde bani vechi. Domnul ministru Bădălău va face o vizită la UM Sadu și va prezenta și investițiile care vor fi făcute la unitatea strategică”, a declarat președintele PSD Mihai Weber.

3 comentarii

  1. AAAAAAAAA….Ce-ai facut Bobita?!….ce v-am zis fratilor anterior.Bai esti prost? Bai esti nebun?….E campanie BRO….Banii de investitii la prezidentiale ori locale…Chiar si asa!…Dom ‘ Primar Bobaru daca face o alegere buna se va vedea si in curtea UM Sadu…daca nu!?…iarasi saracie si asteptam og-ul…Nu ?!…Bai esti prost?!…Bai esti nebun?!…Da… dar de ce intrebi?!…Ca sa aleg cum trebuie…

  2. Ha,ha,ha…vizita la Uzina Mecanica Sadu a preainaltului Ministru Badalau! Daca n-ar fi de plans ar fi de tot rasu.Si iata de ce :
    – uzina sus amintita,cunoscuta mai exact ca fabrica de armament si munitie UM Sadu,are ca director general,de anul trecut,pe FANEL ! Da,FANEL !? Pentru cei nestiutori FANEL= Sing.TANASOIU COSTANTIN.Atentie:Sing=subinginer( marca Cugir ).Acest individ,lider de sindicat intre 2011 si 2018,a fost alegerea celor trei habarnisti(nu stiu daca au vazut macar in poza UM Sadu) care conduc de la cetru UM Sadu.Centru=CA numit de ROMARM !Lasand la o parte faptul ca cei trei (Ion Sandru,Mirona Veronica Daia si Oana Eugenia Lehman) sunt remunerati lunar cu cate 3100 lei iar administratorul special cu 5560 lei dl.ministru al economiei Badalau a carei subalerna este una din cele doua doamne ar fi trebuit sa stie ca FANEL este un fost vechi colaborator al fostei Securitati comuniste DOVEDIT indubitabil(sentinta civila nr.1122/26.03.2013 a Curtii de Apel Bucuresti,sentinta ramasa definitiva si irevocabila!? De tot rasu,nu,sauca de rasu plansu! Da pentru ca cei care au suferit incepand cu anul 1979-1980 cand FANEL era recrutat in calitate de colabotrator al Securitatii, de la UM 0637 TG.JIU unde isi satisfacea stagiul militar,apoi intre 1981-1982 la UM Sadu iar mai apoi intre 1982-1986 la Intrprinderea Mecanica Cugir(aici securitatea l-a rasplatit si cu o diploma de,atentie,subinginer),ei bine sigur familiile celor parati Securitatii numai de ras nu aveau chef.Suferinta lor nu numai ca nu a fost alinata macar prin renegarea,defaimarea(ba as spune condamnarea)acestui VIERME-FANEL.Acesta laudat in notele Securitatii comuniste,citez,,s-a dovedit a fi un informator orientat,,s-a prezentat la intilnirile organizate,este bine pregatit profesional(hopa,i-auzi braul)…”nu numai ca nu a platit pentru injositoarea misiune ce si-a asumat-o(si in scris) ba mai mullt a ajuns sa conduca o unitate de elita a industriei romanesti,bineinteles cu acordul unor indivizi de teapa lui.Are actualmente un salariu lunar de 14500 lei,cel mai mare din istoria postdecembriste a UM Sadu !? Si,atentie,revenind.sa precizam ca este Subinginer,adica studiile lui ii permiteau,candva,sa fie cel mult Sef de atelier!?
    – atentie domnule Badalau,de doua ori atentie: odata pentru ca cel ce scrie cele de mai sus NU se va opri numai la „radiografia”expusa;iar din nou atentie-se poate ca sambata cand,de buna credinta sper, eu pentru binele salariatilor ramasi in UM Sadu si nu numai,dvs.veti fi prezent la uzina FANEL sa nu fie cumva intr-o delegatie in strainatate,ca de salaiul e mic,minim pe economie…x 10!? Ha,ha,ha…sa auzim numai de bine!

    • Ptr ergo: Cele spuse sunt PERFECT ADEVARATE.Ai uitat sa mentionezi faptul ca si fata domnului SUBinginer este ,, SRI-sta”…de unde concluzia?!..fostii nu sunt decat actualii…de unde atata ,,seriozitate” din partea entitatilor romane?…faptul ca ai pe cineva unde trebuie?…A…si am uitat pe dom’director de PRODUCTIE…Motorga DORIN…el a fost saracul recrutat mai tarziu de ,,Baietii” cu ochi albastrii…Oricum o conducere de tot rasul…cum sa dai frate inainte cu ,,impotentii” astia mintal?!…sau sunt destepti?!…Bai esti prost?…Bai esti nebun?…Chiar si asa …pui fostii colaboratori sa conduca o uzina de armament?!…in secolul asta?!…Bravo UE…Bravo NATO…Ura RUSIA…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*