Miting PNL: Oltenia se ridică!

0
25

Liberalii gorjeni au participat la mitingul organizat la Craiova, pentru susținerea candidaților PNL, cei care vor face ca România să meargă înainte. Oltenia trebuie să se ridice din sărăcie și să se alinieze județelor prospere din Ardeal.

Miting PNL: Oltenia se ridică!Mii de liberali au strigat, la Craiova, „Oltenia se ridică!”. La mitingul organizat în capitala regiunii, au participat președintele PNL, Alina Gorghiu, coordonatorul campaniei PNL, Gheorghe Falcă, secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, primarul Timișoarei Nicolae Robu, ministrul Muncii, Dragoș Pâslaru și candidații PNL din Oltenia la alegerile parlamentare. „Am o datorie de onoare, să reduc decalajele între Oltenia şi Ardeal, altfel nu ne mai numim Partid Naţional Liberal. Avem o obligaţie de onoare pentru toată Oltenia: să facem locuri de muncă. Să ne uităm la Bihor, să ne uităm la Timiş, să ne uităm la Arad, la Cluj, la Braşov şi la alte judeţe care nu au şomaj, care nu dau ajutoare sociale doar ca să creeze dependenţă, care au parcuri industriale şi investitori, astfel încât să avem bunăstare pentru cetăţenii noştri. În Oltenia, speranţă este, dar administraţie am senzaţia că nu este. O administraţie care în Dolj produce 30.000 de şomeri mai bine pleacă acasă”, a spus Alina Gorghiu, președintele PNL.

Miting PNL: Oltenia se ridică!Calea PNL este cea prin care fiecare își face un rost prin munca lui, prin locuri de muncă bine plătite, prin oameni onești și profesioniști care administrează interesele comunității lor în beneficiul cetățenilor. Calea PSD este cea a interesului politic personal, prin care sărăcia este principalul instrument pentru a ține o țară captivă și dependentă, prin care este desconsiderată munca cinstită, dar prețuită corupția. „Oameni buni, viaţa este cea mai mare binecuvântare pe care o primeşte fiecare om, nu trebuie să ne batem joc de viaţă, nici de a noastră, nici de a copiilor noştri. (…) Anul trecut, pentru că în Arad nu mai erau locuri de muncă, am bătut ţara şi am adus 1.500 de oameni la lucru în Arad. Ei au venit din Vaslui, din Teleorman şi din Gorj, cazaţi.

Miting PNL: Oltenia se ridică!Iar mai târziu au avut curaj să îşi aducă familiile. De aceea trebuie să luăm decizia, decizia cea mare să schimbăm viaţa oamenilor, să le facem o viaţă bună, cu familiile lor, cu copiii lor, cu Partidul Naţional Liberal înainte. Oameni buni, toate aceste lucruri le putem realiza, aşa cum am spus, prin decizia noastră şi avem şi un conducător, Dacian Cioloş şi un popor român. La 100 de ani de la Marea Unire, ieşiţi cu toţii afară, ridicaţi-vă din lanţurile pe care vi le-a adus Ponta şi PSD-ul, rupeţi lanţurile voastre şi ieşiţi din sărăcie”, a spus Gheorghe Falcă, oamenilor prezenți la miting.

Nu mai trebuie să tolerăm minciuna!

Miting PNL: Oltenia se ridică!Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, le-a vorbit miilor de oameni prezenți la miting despre seriozitate, despre proiecte puse în practică de oameni onești. Le-a spus de ce nu mai trebuie să tolerăm minciuna și sărăcia și de ce trebuie să construim o Românie unitară, care să arate la fel în Oltenia, ca și în Ardeal. „Nu mai trebuie să tolerăm minciuna, batjocura, sărăcia! Oltenia se ridică! Vom merge și le vom explica oamenilor că trebuie să se termine cu PSD în Oltenia, pentru că România nu mai trebuie împărțită în două, cea bogată, cu administrație liberală și cea săracă, Oltenia, cu administrație PSD!”. Momentul deciziei este în 11 decembrie, iar oltenii vor alege și ei ca România să meargă înainte! Candidații noștri sunt oameni care au priceperea de a aduce bunăstare comunității. România merge înainte doar cu oameni care au puterea și priceperea de a construi, de a aduce prin munca lor bunăstare comunității și țării lor.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here